Robert Golob
Svet24.si

Robert Golob o priznanju Palestine: »Grozote so nedopustne in se morajo končati«

borut petek
Necenzurirano

Sin novega lastnika Panvite z Borutom Petkom kupil luksuzno vilo v Poreču

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Sanjski moški: Olivera izpadla v prvem krogu glasbenega šova

1. 1. 2023; 08.00
Avtor: V.M.
olivera-matijević

Oliverin nastop v šovu foto: Zvezde Granda

Ste pred ogledom šova Sanjski moški že kdaj slišali za pevko Olivero Matijević? Poglejte si njen nastop v glasbenem šovu, kjer so jo sicer zavrnili, a je ostala odločena, da si bo ustvarila pevsko kariero.

Olivera pravi, da je ob vstopu v šov Sanjski moški naredila zelo dober vtis in nemara resnično ne bomo zlahka pozabili pompoznega prihoda po rdeči preprogi, na kateri sta jo spremljala psiček in osebna asistentka. Olivera je namreč želela že na samem začetku poudariti, da je drugačna od ostalih kandidatk, saj je turbo folk pevka, vajena nastopanja in pozornosti publike.

Olivera Matijević foto: VOYO

Olivera sicer na glasbeni sceni ni še tako dolgo, nase je prvič opozorila leta 2018, ko je sodelovala v glasbenem šovu Zvezde Granda. Tedaj je sicer izpadla v prvem krogu, a je to ni ustavilo na poti do uresničitve sanj. Prepevala je po klubih in zasebnih zabavah, ob tem pa rada pove, da so jo lepo sprejeli tudi v tujini, med posebej velike oboževalce pa šteje hrvaške nogometaše.

Oliverin nastop v šovu Zvezde Granda foto: Zvezde Granda

»Ni skrivnost, da nogometaši poslušajo narodnozabavne pesmi, znano je, da jih imajo radi. Bruno Petković me rad posluša, pogosto je prihajal v zagrebški klub Urnebes. Osebno ga poznam, je zelo prijazen fant,« je Olivera pojasnila za časnik Slobodna Dalmacija in se pohvalila, da je prepevala tudi na zasebnih zabavah znanih nogometašev.

prejšnji članek
Novi mister Slovenije sanja tudi o poklicu igralca
Svet slavnih
Novi mister Slovenije sanja tudi o poklicu igralca
naslednji članek
Ste vedeli, da je cimet tako zelo koristen?
Zdravje
Ste vedeli, da je cimet tako zelo koristen?