petelin, Glööckler
Svet24.si

Gasilci kokota Glööcklerja rešili pred loncem

borut petek
Necenzurirano

Sin novega lastnika Panvite z Borutom Petkom kupil luksuzno vilo v Poreču

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Zaprite usta, takšna je danes Dijana iz Sanjskega moškega!

4. 1. 2023; 07.00
Avtor: V.M.
Dijana Živković

Dijana Živković foto: RTL

Sladko mlado dekle iz šova Sanjski moški na družbenih omrežjih privablja pozornost. Gre za isto osebo? O, ja, preverite!

Dijano Živković je v hrvaški šov Sanjski moški prijavila mama v upanju, da bo našla ljubezen, do tedaj namreč še nikoli ni imela fanta, zaljubila pa se ni niti po koncu snemanja.

- foto: VOYO

V oddaji smo jo spoznali kot kandidatko, ki je izžarevala dekliško igrivost, da pa je tudi pogumna in sila šaljiva, je dokazala z javno objavo v poletnih mesecih, ko je razglasila, da išče moža za najem. Povabljena je bila namreč na dve svatbi, na kateri pa si ni želela priti sama – da bi se izognila neprijetnim vprašanjem, se ji je tako zdelo zabavno, da bi si omislila lažnega spremljevalca. »Če bo nastop dober, potem dobiš še napolitanke,« je zapisala Dijana in dodala, da jo lahko vsi zainteresirani kontaktirajo preko sporočila na Instagramu.

22-letnica je torej veliko bolj drzna, kot se zdi, temu pa seveda pritiče tudi sprememba videza. Od dekliške ljubkosti se je kot kaže poslovila, saj preseneča z veliko bolj atraktivno in zapeljivo podobo …

prejšnji članek
Sentya pokazala trebušček, kmalu jih bo razveselil dojenček
Svet slavnih
Sentya pokazala trebušček, kmalu jih bo razveselil dojenček
naslednji članek
Primož Roglič drugič postal očka
Svet slavnih
Primož Roglič drugič postal očka
#nasazenazenska
nasazenazenska