Robert Golob
Svet24.si

Robert Golob o priznanju Palestine: »Grozote so nedopustne in se morajo končati«

borut petek
Necenzurirano

Sin novega lastnika Panvite z Borutom Petkom kupil luksuzno vilo v Poreču

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Sanjski moški: Ima skrivnostna Karolina neiskrene namene?

18. 1. 2023; 09.00
Avtor: V.M.
Karolina

Karolina foto: RTL

Malce skrivnostna in zadržana kandidatka je nemudoma pritegnila Tonijevo pozornost. A dekleta v šovu govorijo, da njeni nameni niso iskreni in da se le želi rešiti iz bede …

Karolina Ljiljak v šovu Sanjski moški izstopa s svojo elegantno zadržanostjo, preudarnimi besedami in razgledanim pogledom na svet. Zelo hitro je pritegnila tudi Tonijevo pozornost, ki radovedno odkriva njene globlje odtenke in se veseli, ker postaja ob njem vse bolj sproščena. A medtem ko se Karolina pred kamero predstavlja kot krasno dekle, preostale sotekmovalke občasno postrežejo s povsem nasprotujočimi se izjavami.

A kdo je pravzaprav Karolina? Kakšno je njeno življenje?

Karolina se je z družino preselila v Italijo, ko je štela zgolj pet let. Njeni starši so tam odprli restavracijo, kjer je vrsto let pomagala tudi sama, a se je sedaj sklenila vrniti na Hrvaško in dati možnost ljubezni. »Zame je ljubezen življenjski slog – če ljubezen širiš, potem jo boš tudi pritegnil,« pravi 23 letna študentka komunikologije, ki se v prostem času ukvarja z manekenstvom. Kot pojasnjuje, se zelo hitro zaljubi, za ljubezen pa je pripravljena narediti vse. Ob sebi si želi ambicioznega, samozavestnega moškega, ki ima svoje življenje, je dober po duši in ni domišljav.

prejšnji članek
Spoznajte sinka Macaulaya Culkina
Svet slavnih
Spoznajte sinka Macaulaya Culkina
naslednji članek
Zakonca Škaler navdušila oboževalce
Svet slavnih
Zakonca Škaler navdušila oboževalce