stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215
Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij postane "običajna praksa"

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Hana in Goran po štirih letih - presenečeni?

24. 1. 2023; 07.00
Avtor: V.M.
Hana in Goran

Hana in Goran foto: edit: njena.si

Kaj se dogaja z najbolj znanim parom iz sveta hrvaških resničnostnih šovov? Je Goran v Haninih očeh še vedno sanjski moški?

Morda se ne zdi, da je minilo že toliko časa, pa vendar sta lanskega oktobra Hana Rodić in Goran Jurjenec slavila 4. obletnico razmerja. Goran, ki se je za Hano odločil po snemanju šova Sanjski moški, je sicer v vmesnem obdobju prekinil razmerje, saj se je vrnil k svojemu nekdanjemu dekletu. Drama, ki je eskalirala marca 2021, je trajala kar pol leta, nato pa je Goran ugotovil, da je vsemu navkljub Hana ženska, za katero bije njegovo srce. Po sprva odvrženih namigih, sta oktobra 2021 na družbenem omrežju obelodanila, da sta znova par:

»Nič naju ne more ločiti, ostal boš tisti, ki mu je bilo namenjeno, da me najde. #spetskupaj« je ob skupni fotografiji zapisala Hana, medtem ko je Goran zapisal, da na koncu vedno zmaga ljubezen.

In kakšen je njun odnos danes?

Hana in Goran živita v Berlinu, za hrvaške medije pa sta dejala, da se razumeta bolje kot kadarkoli prej. Trenutno se mudita na počitnicah na Tajskem, odpotovala sta namreč otok Phuket, kjer ne skrivata, da med njima pošteno prasketa od strasti. »Midva imava ljubezen, ki bo trajala večno,« je nedavno pojasnila sledilcem Hana, medtem ko je Goran dodal, da govorita jezik ljubezni.

»Včasih se morajo ljudje ločiti, da spoznajo, kaj so imeli in da se naučijo to tudi ceniti ...Če bi lahko zavrtela čas nazaj v poletje 2021, bi spet naredila vse po starem … Verjamem, da naju čaka še veliko lepih spominov in neverjetnih trenutkov, ki so šele pred nama. Videti je, da nama je vendarle uspelo, da sva najino zgodbo zapisala med zvezde,« je ob obletnici strnila misli Hana.

prejšnji članek
Igralka Lea Mihevc postala kratkolaska
Svet slavnih
Igralka Lea Mihevc postala kratkolaska
naslednji članek
Naši bralci si ne želite zapustiti Slovenije
Življenjski slog
Naši bralci si ne želite zapustiti Slovenije