Annalena Baerbock
Svet24.si

Sledi kibernetskega napada na nemško vladajočo stranko vodijo v Moskvo

matjaz kovacic bobo
Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so krivi lokalni šerifi.

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Sanjski moški zaročil Ariano, tekle so solze

21. 3. 2023; 09.00
Avtor: V.M.
mijo in Ariana

Zaročenca, Ariana in Mijo Matić foto: edit: njena.si

Se še spomnite Mija Matića iz 2. sezone hrvaškega šova Sanjski moški? Sporočil je veselo novico, ob kateri so tekle solze.

Da je hrvaški Sanjski moški Mijo Matić našel ljubezen, smo vam zaupali že v začetku lanskega leta, ko je za naš portal potrdil, da je v srečnem razmerju z glasbenico Ariano Piknjač. Parček se je pričel spoznavati konec poletja 2021, kmalu pa sta zakorakala v resno razmerje.

»Konec septembra sva si poslala nekaj šaljivih sporočil o življenju, ljubezni in treningih. V živo pa sva se spoznala nekaj tednov pozneje. Zelo mi je všeč njen način komunikacije in razmišljanja. Ne morem verjeti, kako sva si različna, a spet tako podobna. Najin humor je super, prav tako tudi jezik ljubezni,« nam je zaupal Mijo, ki je sedaj oboževalcem razkril, da je Ariano konec tedna zaprosil za roko.

Mijo zaroke ni izpeljal na romantičnem kraju, niti si ni belil glave s tem, kako ta korak izvesti na čimbolj izviren način. Preprosto je sledil srcu in jo zaprosil ob prisotnosti najdražjih, še posebej pa ga veseli, ker se je to zgodilo ravno na očetovski dan.

»Ni načrtovano, niti nastavljeno, resnično je!« je Mijo zapisal ob videu, ki prikazuje, kako je za polno mizo v restavraciji zaprosil slavno flavtistko bosanskih korenin. Ariana je presrečna dahnila da, Mijo ji je nadel zaročni prstan, zatem pa so sledili čustveni objemi. Tekle so tudi solze, a ne le družinskim članom. Zaroka je namreč še posebej ganila Mija in Ariano.

Srečno, zaročenca!

prejšnji članek
V nesreči na Pelješcu umrla znana plesalka
Svet slavnih
V nesreči na Pelješcu umrla znana plesalka
naslednji članek
Delovna akcija: Damir po prenovi še bolj iz srca prepeva
Svet slavnih
Delovna akcija: Damir po prenovi še bolj iz srca prepeva