nevihta, strele
Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo najbolj mokro

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Hana in Goran nista poniknila, poslujeta na svetovnem trgu

15. 2. 2024; 05.00
Avtor: V.M.
Hana-i-Goran-696x464

Hana in Goran v šovu Sanjski moški foto: RTL

Hana Rodič in Goran Jurenec, ki sta se spoznala v šovu Sanjski moški, sta si zgradila uspešni karieri. Živita v Berlinu, ustvarjata za svetovni trg, Hana pa se še naprej vizualno zelo spreminja. Kako je videti danes? Preverite!

Hana in Goran sta veljala za enega izmed najbolj znanih parov na Hrvaškem. Vrsto let sta polnila naslovnice, nato pa iz javnosti povsem poniknila. Kakšno je njuno življenje danes? Parček živi v Berlinu, kjer Goran dela kot model in fitnes trener, Hana pa se je prek Instagrama usmerila na oglaševanje znamk za tuje trge. Razen v okviru promocijskih objav, se na družbenih omrežjih skorajda ne pojavljata, kot sta nedavno pojasnila za 24sata, je namreč življenje resničnostnih zvezdnikov daleč za njima.

Hana Rodić foto: RTL

»Mislim, da je to že izhlapelo, iz sebe sva naredila blagovno znamko, nenehno sva se pojavljala v medijih, nisva postala instant zvezde, kot ostali udeleženci resničnostnega šova. Še vedno sva na rdeči preprogi, oba sva zgradila uspešno kariero. Jaz sem na Instagramu kot prva balkanska ambasadorka za največje ameriške znamke oblačil. Delam po vsem svetu, sodelujem denimo z agencijami v Ameriki, Capetownu, Londonu, povsod … Goran dela za igralske agencije, ima 20-letno modno kariero in sodeluje na modnih revijah največjih oblikovalcev. Nisva resničnostna zvezdnika, to je za naju žaljivo. Sem uspešna poslovna ženska, najino poslovanje pa temelji na svetovnem trgu,« je svoj pogled pojasnila Hana.

prejšnji članek
Tega niste vedeli: Kate Hudson je bila del filma Sam doma
Svet slavnih
Tega niste vedeli: Kate Hudson je bila del filma Sam doma
naslednji članek
Tudi letos je čas za kulinarično razvajanje na snegu
Kulinarika
Tudi letos je čas za kulinarično razvajanje na snegu