Severni sij, slovenj gradec
Svet24.si

Foto: Včerajšnji severni sij zopet viden tudi iz Slovenije

1687541884-dsc07123-1687541751687
Necenzurirano

Za Panvito nihče ne prižiga kresov

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Talenti: Polfinale brez okuženih Petra in Marjetke

7. 11. 2021; 07.44
Avtor: K.M.
Peter Poles, Marjetka Vovk, Slovenija ima talent

Peter Poles, Marjetka Vovk foto: POp TV

Današnja prva polfinalna oddaja bo zagotovo posebna. Zaradi okužbe s koronavirusom se bo prvič odvila brez voditelja Petra Polesa in žirantke Marjetke Vovk. Kako bo produkcija izpeljala oddajo, ki je snemana v živo?

Koronavirus že vse od lanskega marca kroji naše življenje in tudi produkcijo slovenskih televizij. Po odpovedi številnih oddaj v lanskem letu, so v letošnjem uspešno izpeljali kar nekaj snemanj. Včasih pa se stvari vseeno zalomijo, predvsem pri produkciji, ki je snemana v živo. Ravno to pa se je zgodilo v današnji oddaji. 

Čeprav je ta informacija do nas prišla že pred dnevi, smo z njo seveda počakali do danes, oziroma do trenutka, ko je vsem postalo jasno, da se bo današnja polfinalna oddaja šova Slovenija ima talent odvila brez voditelja Petra Polesa in žirantke Marjetke Vovk. Oba ključna člana šova sta se namreč okužila s koronavirusom, kar seveda pomeni, da na snemanju ne smeta sodelovati. Novico o tem, da ju ne bo v današnji oddaji, so uradno potrdili v oddaji Pop IN. V dvorani poleg Petra in Marjetke ne bo niti gledalcev. 

Petra Polesa je danes na odru nadomestil slovenski komedijant in voditelj Aleš Novak, ki ga poznamo iz oddaje Štartaj, Slovenija. Marjetka pa je na družbenem omrežju že sporočila, da se že počuti boljše in da se bo ekipi pridružila že naslednjo oddajo. 

V današnjem polfinalnem večeru se bo sicer predstavilo šest polfinalistov, za katere že lahko glasujete. 

prejšnji članek
Sekirca v med: Barbara Medvešček o tem, zakaj ji je lik Diane pri srcu
Moda&Lepota
Sekirca v med: Barbara Medvešček o tem, zakaj ji je lik Diane pri srcu
naslednji članek
Bine Volčič kuhanje zamenjal za televizijo?
Resničnostni šovi
Bine Volčič kuhanje zamenjal za televizijo?