nevihta, strele
Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo najbolj mokro

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Talent Marko bo najbolj osebno pesem posvetil temu dekletu

23. 11. 2021; 08.00
Avtor: Vesna Meško
Marko Stanković22

Marko Stanković foto: Osebni arhiv

Finalist šova Slovenija ima talent Marko Stanković je tik pred izdajo čustvene osebnoizpovedne pesmi: 'Obljubi mi, da boš preživela, saj si tega sveta ne predstavljam brez tebe.' Glasbenik nam je razkril, kdo je dekle, ki ji je posvetil glasbene vrstice.

Marko Stanković je po nastopu v polfinalu šova Slovenija ima talent pošteno zavihal rokave. Poleg priprav na finale namreč že ustvarja glasbo, katere prve vrstice so nastale v težkih trenutkih, ko se je soočal z osebno stisko.

Marko Stanković foto: VOYO

»Med zaprtjem države sem napisal veliko pesmi, saj mi je to pomagalo, da sem ohranjal mir v mislih … Ta je najbolj osebna od vseh. Vsi imamo v življenju osebo, brez katere ne moremo nadaljevati poti, osebo, ki je vedno tam, ne glede na to, kaj se zgodi … Po vseh teh letih končno jasno vidim in z veseljem rečem: Jaz imam tebe, ti imaš mene. Svojo posebno osebo imejte radi z vsem srcem, pa naj bo to vaša sestra, brat, boljša polovica ali pa pes … pomembno je le, da imate iskreno radi,« je na družbenem omrežju obelodanil 26-letni glasbenik, ki za omenjeno pesem že snema videospot.

Marko Stanković foto: Osebni arhiv

Ampak kdo je ta posebna oseba, ki ima tako velik pomen v njegovem življenju? Je Marko pripravljen spregovoriti o tem? »Ja seveda, gre za mojo sestro. V življenju sem vse izgubil, nato pa dojel, da je ona tista, ki bo vedno ob meni. Ker se je tudi sama v življenju soočala z velikimi težavami, sem se odločil, da ji bom posvetil pesem, tako je nastalo to besedilo, ta komad,« nam je zaupal nasmejani Marko.

Markova sestra Dina Stanković foto: Osebni arhiv

Družinski spomini ...

Družinski spomini ... foto: Osebni arhiv

prejšnji članek
V Pionirskem domu bomo za vse velike in malo manjše otroke pripravili Čarobna doživetja
Kulinarika
V Pionirskem domu bomo za vse velike in malo manjše otroke pripravili Čarobna doživetja
naslednji članek
Ljubezen po domače: Noro zaljubljen Uroš našel sebi enako
Resničnostni šovi
Ljubezen po domače: Noro zaljubljen Uroš našel sebi enako
#obraziavenija
obraziavenija