nevihta, strele
Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo najbolj mokro

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Vrača se šov Slovenija ima talent, a s pomembno spremembo za pevce!

30. 11. 2022; 12.00
Avtor: PR / V.M.
maja-keuc

Maja Keuc foto: POP TV, edit: njena.si

Nebrušeni pevski talentje bodo imeli letos prav posebno priložnost, da še pred avdicijmi razjasnejo morebitne dvome o svojih pevskih sposobnostih in se opolnomočijo z brezplačnimi nasveti nekdanje superfinalistke Maje Keuc. Na POP TV namreč pripravljajo glasbeno delavnico, na katero se že lahko prijavite.

Želite peti kot Maja Keuc? Slišati njene pevske nasvete ter spoznati trike šov biznisa ter javnega nastopanja? Na POP TV letos predstavljajo novost, brezplačno delavnico, imenovano Pripravnica, ki bo potekala 14. decembra. Prva bo namenjena pevcem, na njej pa bo neobrušenim pevskim talentom svoje znanje delila nekdanja superfinalistka šova Slovenija ima talent, Maja Keuc. Vsi zainteresirani – pozor! Prijavnica je že odprta, število mest pa omejeno!

Vsako leto se želi na najbolj priljubljen šov Slovenija ima talent prijaviti vrsta talentov, ki so v dvomih, saj ne vedo, kako vse skupaj poteka. POP TV zato letos talentom omogoča, da se udeležijo brezplačne Pripravnice, vstopijo v njihov studio in dobijo nasvete še pred avdicijami. Prva Pripravnica je namenjena neobrušenim pevskim diamantom, kjer bo svoje nasvete in trike delila nihče drug kot Maja Keuc, ki je svoj nastop izkoristila kot odskočno desko in si ustvarila uspešno kariero.

Maja Keuc foto: POP TV

»Za sodelovanje sem se z veseljem odločila, ker želim vsem odra željnim osvetliti, kakšna je ta izkušnja, na kaj morajo biti pripravljeni in kako razmišljati dolgoročno, saj bi bila tudi sama v tistih časih hvaležna, če bi me nekdo pripravil in mi podelil kakšen nasvet,« je pojasnila Maja. In kaj lahko pričakujejo udeleženci Pripravnice? »Osredotočili se bomo predvsem na interpretacijo in pogledali, kje so možnosti za izboljšave pri vsakem posamezniku, tako da bodo imeli do avdicije še dovolj časa, da se ustrezno pripravijo.«

Pripravnica bo potekala v sredo, 14. decembra, ob 10. uri na POP TV. Število mest je omejeno, zato Maja vsem zainteresiranim svetuje, da se hitro prijavijo.

Maja Keuc

Maja Keuc foto: POP TV

prejšnji članek
Advent Novo mesto 2022 - živahno in praznično za vse generacije
Moda&Lepota
Advent Novo mesto 2022 - živahno in praznično za vse generacije
naslednji članek
Vremenarka Katja Jevšek bo postala mamica!
Svet slavnih
Vremenarka Katja Jevšek bo postala mamica!
#nasazenazenska
nasazenazenska