nevihta, strele
Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo najbolj mokro

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Se še spomnite? Takšen je bil Žan Serčič leta 2011

5. 12. 2022; 08.08
Avtor: K.M.
Zan Serčič nekoč

Žan Serčič nekoč in danes foto: Mediaspeed/Montaža Njena.si

Žan Serčič je trenutno eden izmed najbolj vročih in zaželenih slovenskih glasbenikov. Le redki pa se spomnijo, da je na sceni prisoten že več kot desetletje.

Za Žanom Serčičem je zelo plodno leto. Predvsem polno nastopov, tako samostojnih kot v spremljevalnem bandu Jana Plestenjaka. Največji predor na glasbeni sceni je letos zagotovo naredil z uspešnicama Zadnja nič in Naj me vzame ter pred mesecem dni še s pesmijo Letim. Za njim pa je tudi razprodano koncertno prizorišče Cvetličarna, kjer se je trlo poslušalk in poslušalcev različnih generacij. 

Žan Serčič je Evin zelo dober prijatelj foto: M24

Prisoten že od leta 2011

A glasbenikovi začetki seveda segajo globoko v zgodovino. Vsaj če izpostavimo podatek, da je Žan Star šele 27 let, na sceni pa je prisoten že vse od leta 2011. Takrat se je v drugi sezoni šova Slovenija ima talent namreč prvič predstavil slovenski javnosti. V avdicijski oddaji je navdušil s pesmijo Break Your Heart (Taio Cruz), za polfinale si je izbral Grenade (Bruno Mars), v finalu pa je zapel Dynamite (Taio Cruz). Gre za sezono, v kateri je slavila Julija Kramar. 

Slovenija ima talent leto 2011, Žan Serčič foto: Mediaspeed

Žan Serčič pred več kot desetletjem. foto: Mediaspeed

Številne uspešnice

Njegova glasbena kariera se je hitro začela razvijati. Takoj je dobil pogodobo z glasbeno založbo, izdal prvi singel Dajem ti vse in nato avtorsko pesem What About Us. Poleg že omenjenih je največji odziv prejel tudi na pesem Snežinki iz leta 2020. Pred devetimi leti pa je skupaj z dobro prijateljico Evo Boto izdal tudi priredbo legendarne pesmi SIlvestrski poljub. 

prejšnji članek
Nika Zorjan zaradi njega v javnosti padla v jok
Svet slavnih
Nika Zorjan zaradi njega v javnosti padla v jok
naslednji članek
Jure Košir se ni vrnil v Slovenijo
Resničnostni šovi
Jure Košir se ni vrnil v Slovenijo