nevihta, strele
Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo najbolj mokro

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

SIT: Pojoča misica postala mamica

20. 10. 2023; 08.00
Avtor: V.M.
špela-sever

Špela Sever foto: POP TV

'Sanjala sem o slavi, da bom nekoč zablestela,' je dejala Špela Sever, ki je konec septembra zakorakala v starševsko vlogo.

Misica Špela Sever se je že pred leti prijavila v šov Slovenija ima talent, a ji žal ni uspelo, da bi dobila priložnost predstaviti se žirantom. Čeprav je nekoč celo pela v narodno-zabavnem ansamblu, se ji želja po skoku na oder šova Slovenija ima talent sprva ni uresničila. Doslej ji kljub trudu in želji dlje od predizborov ni uspelo priti, letos pa se je končno zgodil prelomni trenutek, Špela je namreč vtretjem poskusu dobila priložnost, da stopi pod žaromete in se predstavi žirantom. Slednji so njen nastop pospremili s štirikrat da, kar je tedaj še nosečo Špelo zelo razveselilo.

Špela Sever se je 28. septembra razveselila rojstva sinka, ki ga je poimenovala Joni. foto: POP TV

"Od malih nog sem sanjala velike odre, uspeh in blišč. Sanjala sem o slavi, da bom nekoč zablestela in da me bodo ljudje poznali po tem, kar počnem dobro. Danes mi nič od naštetega ni bolj pomembno kot to, da sem v življenju srečna. Da imam ob sebi dobre in iskrene ljudi, ki me imajo radi," je dejala v klepetu za 24ur.com in razkrila, da je nedavno postala mamica. "Danes v naročju držim že svojega sina Jonija. Z velikim veseljem se mu posvečam in vso svojo energijo, ljubezen ter čas vlagam vanj. Vse ostalo pa bo prišlo ob svojem času."

prejšnji članek
Odbojkarji v Liscinem spotu za spodnje perilo
Moda&Lepota
Odbojkarji v Liscinem spotu za spodnje perilo
naslednji članek
Kmetija: Mateja pred leti ljubko in prikupno dekle
Resničnostni šovi
Kmetija: Mateja pred leti ljubko in prikupno dekle