oranžno opozorilo
Svet24.si

Arso oranžen alarm prižgal tudi za severovzhod, Polajnar opozarja pred hudourniki in Dravo

1706792389-b60k4933-1706792354008
Necenzurirano

Furs blokiral premoženje nekdanjega ministra Janševe vlade

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Do finala Talentov z odrekanjem in garaškim delom

4. 12. 2023; 07.00
Avtor: V.M.
slovenija-ima-talent, špela-in-tatjana

Finalistki Špela in Tatjana foto: POP TV

Vstopnico za finale sta prejeli harmnokarica Špela in unikatna plesalka Tatjana. Obe dekleti sta svoj talent izpilili do potankosti, ga prignali prek roba in rezultate začinili s spektaklom. Plod izjemnih rezultatov je trdo delo. Naj vam bosta v navdih.

Letošnji šov Slovenija ima talent je tik pred koncem, sinoči se je namreč na POP TV odvila že 5. polfinalna oddaja. Nastopajoči nas tudi tokrat niso pustili ravnodušne, kako le ne, ko pa je vsaka izmed točk zajemala obilo truda in trdega dela na svojem področju.

Prva je pod žaromete stopila plesalka Tatjana Gajanović, ki se je na nastop pripravljala tako vneto, da je trenirala do 2. ure zjutraj. Pred žirante je pričarala eksplozijo energije in uprizorila hitrostni rock šov.

Tatjana Gajanović foto: POP TV

Za umiritev je z naslednjo točko poskrbela pevka Nuša Bezjak in z interpretacijo zahtevne Adeline skladbe When we were young požela veliko občudovanja. Mlado dekle se je namreč iz sramežljive 20-letnice prelevilo navdihujočo pevko, ki je elegantno prepletla močan vokal in nežno, a ženstveno podobo.

Nuša Bezjak foto: POP TV

Pravljičnemu nastopu je sledila udarna točka pevke Maje Drljepan, ki je prizorišče odela v zlato barvo in s kraljevsko prezenco skozi glasbeno točko počastila moč žensk.

Maja Drljepan foto: POP TV

Za dvig srčnega utripa je poskrbela 4. nastop, ko je ekipa adrenalinske izkušnje Gozd strahov z nenavadno točko prebudila srhljive občutke, ki jih sicer skupina 55-ih umetnikov v obiskovalcih izzove na terenu.

Gozd strahov foto: POP TV

Kot zadnja je na oder stopila frajerska harmonikarica Špela Šemrl, ki je z energično izvedbo venčka raznolikih pesmi pod žaromete naslikala šov s harmoniko ter z doživeto interpretacijo gladko odpihnila misel, da je tam zato, da tekmuje. Oder je bil njen, prejem največjega števila glasov in uvrstitev v finale pa dokaz, da gre za izjemno nadarjeno dekle.

Špela Šemrl foto: POP TV

Za finale sta se potegovali tudi pevka Nuša, ki je sicer na spletu prejela izjemen odziv navdušenih gledalcev in umetniška plesalka Tatjana, ki je s svojim izstopajočim plesnim slogom prebudila precej manj zanimanja spletne publike. Odločitev, katera izmed njiju si zasluži mesto v finalu, so prevzeli žirantje in sklenili, da ta čast pripada garaški plesni umetnici Tatjani. Gledalci nad njihovo odločitvijo niso bili navdušeni, kot razkriva jutranji sprehod med spletnimi zidovi, bi si v finalu veliko bolj želeli Nušo.

Finalistki Špela in Tatjana foto: sestavljena fotografija

prejšnji članek
Luka o Matejini samozavesti: Mislim, da je ona sebe precenila v nebo
Resničnostni šovi
Luka o Matejini samozavesti: Mislim, da je ona sebe precenila v nebo
naslednji članek
Čuk Miha Novak po 3 mesecih potrdil, da je postal očka
Svet slavnih
Čuk Miha Novak po 3 mesecih potrdil, da je postal očka
#obraziavenija
obraziavenija