nevihta, strele
Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo najbolj mokro

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Dvojec Maraaya presenetil z neverjetno in veselo novico

9. 4. 2024; 09.21
Avtor: K.M.
Maraaya

Maraaya foto: Osebni arhiv

Ob 20. obletnici ljubezni in desetletnici zgodbe Maraaya sta Marjetka in Raay danes presenetila z novico, ki je ni nihče pričakoval.

Raay in Marjetka Vovk sta ob svoji 20. obletnici ljubezni in njunega delovanja v glasbi lani začela s prvo koncertno turnejo zgodbe Maraaya in po več mesecev vnaprej razprodala številne koncerte po Sloveniji. Ob desetletnici obstoja glasbene zgodbe Maraaya sta najavila njuna največja koncerta do zdaj: v ljubljanski Hali Tivoli 29. marca in v mariborski Dvorani Tabor 8. marca prihodnje leto. Testno pa sta povezana tudi s šovom Slovenija ima talent, kjer je Marjetka žirantka že od leta 2015, kar nekaj njunih varovancev pa se je prvič predstavilo ravno na tem odru. Zato sta se odločila, da letos talentom omogočita nastop, ki lahko spremeni njihovo življenje. 

»Včasih je le nastop v oddaji izjemna odskočna deska, četudi brez pravega rezultata. Pot je pomembnejša od kratkoročnega cilja. A če svojo zvezdo skrivaš za zaprtimi vrati, ne bo zažarela niti na odru talentov, niti kje drugje. Luka Basi, Rok Piletič, Anej Piletič, Nika Zorjan, Isaac Palma in mnogi drugi ... Brez talentov se naše poti ne bi prekrižale,« je povedal Raay, ki je eden najbolj uspešnih slovenskih managerjev in producentov.

A ne ciljata le na pevce, saj je svet šovbiznisa širok. Marjetka in Raay želita namreč ustvariti šov, na katerega bosta pripeljala tudi plesalce, akrobate in umetniške točke. Že zdaj pa vesta, da bota vključila tudi talente preteklih sezon. »Toliko prekrasnih talentov smo že videli, da se izjemno veseliva ogleda preteklih sezon in novih idej, ki bodo še dodatno obogatile najina spektakla, ne izkjučujeva pa tudi snemanja dueta, niti novih karier,« pojasnjujeta. Prijave za Slovenija ima talent se še niso zaključile! Produkcija je globoko v lovu za novimi talenti in obljublja, da bo letošnja, okrogla 10. sezona, sezona slavja, zabave in nepozabnih točk. Svojo priložnost lahko najdete na www.slovenijaimatalent.si

Spektakel ljubezni na odru

»Vsako stvar, ki se je lotiva, delava z ljubeznijo. Zato bo to »Spektakel ljubezni«, kjer bova skozi najine pesmi ki so našle mesto v srcih poslušalcev, prvič v taki meri vključila ples, gibanje, umetnost, jim dodala še večjo dimenzijo s pomočjo najrazličnejših točk. Med talenti letošnje sezone in nekaterimi izjemnimi talenti prejšnjih sezon, bova poiskala tiste, ki bodo na najinih koncertih s svojimi talenti zaživeli pred več tisočglavo množico. Z gosti in udeleženci šova Slovenija ima talent, verjameva, da bomo spisali eno največjih in najlepših koncertnih zgodb prihodnjega leta,« obljubljata za svoja koncerta v Hali Tivoli in Dvorani Tabor.

prejšnji članek
Blanka kapetanka slovenske reprezentance športa 'med dvema ognjema'
Resničnostni šovi
Blanka kapetanka slovenske reprezentance športa 'med dvema ognjema'
naslednji članek
Slovenski košarkar je postal očka
Svet slavnih
Slovenski košarkar je postal očka