njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Hitro, da ne zamudite! Postanite del publike avdicijskih oddaj

17. 5. 2024; 09.30
Avtor: PR
slovenija ima talent

Postanite del publike avdicijskih oddaj foto: Pop TV

Slovenija ima talent se vrača z jubilejno 10. sezono. Želite nastope talentov spremljati od blizu? Zdaj imate priložnost, pohitite in se prijavite!

Kamere, talenti, voditelja in žirantje so že v nizkem startu, saj se junija začne snemanje avdicijskih oddaj enega najbolj priljubljenih šovov pri nas, Slovenija ima talent. Na POP TV vabijo vse, ki bi želeli postati del občinstva, da na spletni strani izpolnite prijavnico. Kaj obljubljajo ustvarjalci šova? Nepozabno jubilejno praznovanje, kot se za okroglo obletnico spodobi.

Šov Slovenija ima talent je v devetih sezonah poskrbel za izstrelitev številnih zvezd. Maja Keuc, Lina Kuduzović, Dunking Devils, Žan Serčič, Luka Basi, nedavno pa se je v srce Slovencev vtisnil Domen Kljun. Prišel pa je čas, da zasijejo popolnoma novi, še neodkriti talenti. In kot pravijo ustvarjalci šova, je slednjih kljub kratkemu času za prijave kar veliko, prvič pa bodo na avdicijskem odru stali že 8. in 9. junija, ko bo potekalo snemanje prvih avdicijskih oddaj.

»Verjamemo, da bo jubilejna 10. sezona neverjetna in polna presenečenj. O talentih ne želimo povedati preveč, lahko pa povem, da smo tudi mi prijetno presenečeni nad številom in kvaliteto letošnjih talentov. Na odru bomo spremljali še nikoli videne točke, česar se zelo veselimo. Seveda pa so tukaj še izkušeni žirantje, ki komaj čakajo, da se sezona začne, zelo uigran voditeljski par ter seveda popolnoma novi talenti, ki nas bodo gotovo navdušili s svojimi veščinami in zgodbami. 10. sezona bo »the best«,« je povedala Jasmina Lozej, kreativna producentka in vodja projekta Slovenija ima talent.

Neučakana sta tudi voditelja. »Vročica se že stopnjuje, sestanki o novi sezoni so že v polnem teku,« sta zaupala Peter Poles in Sašo Stare, ki bosta voditeljski tandem že tretjič.

Bosta tudi tokrat na odru pripravila kakšno presenečenje? »O nastopih ne bi, ker so najboljši spontani, se pa vsekakor obeta malo drugačna sezona, ker bomo na veliko praznovali – smo le okrogli! Vsi mi, ne samo Sašo,« je hudomušno dodal Peter Poles.

»Postanite del šova Slovenija ima talent!«

Na POP TV pravijo, da oddajo zares naredijo posebno gledalci, tisti, ki so s svojimi glasnimi vzkliki v vlogi petega žiranta. Zato vabijo vse, ki bi se želeli udeležiti snemanja avdicijskih oddaj, da se prijavite na spletni strani slovenijaimatalent.si. Avdicije bodo potekale 8., 9., 15., 16. in 22. junija na POP TV.

Ogled oddaj je brezplačen, število mest pa omejeno. Da bo letošnja sezona praznovanje za vse generacije, so na POP TV spustili starostno mejo za ogled avdicijskih oddaj. Oddaje si bodo sedaj lahko ogledali tudi otroci, starejši od 10 let. Odložite vikend plane in se vidimo junija na POP TV!

prejšnji članek
Sta Olga in Bogdan res še vedno par?
Resničnostni šovi
Sta Olga in Bogdan res še vedno par?
naslednji članek
MasterChef: Nebeške sestavine usodne za Roka
Resničnostni šovi
MasterChef: Nebeške sestavine usodne za Roka

Napačno vnesen email naslov

  • Uporabite pravilen email naslov
  • npr.: "narocnik@mail.si"

Ta email naslov je že uporabljen!

Registracija je bila uspešna!

Prijavite se na e-novice

Zahvaljujemo se vam za prijavo.

Na svoj e-naslov boste prejeli potrditveno sporočilo.

Prišlo je do napake. Preverite vpisan e-naslov in znova poskusite.