pirc musar bql
Svet24.si

Tako je predsednica Pirc Musar zapela na koncertu Roka Piletiča

matjaz kovacic bobo
Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so krivi lokalni šerifi.

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Super par: Katarininemu partnerju likata njuni mami

2. 4. 2023; 11.00
Avtor: V.M.
super-par, marko-in-katarina

Marko in Katarina foto: POP TV

V prvi oddaji Super par se je mimobežno pohvalila, da ne lika. Da partner Katarine Benček ne hodi po svetu pomečkan, skrbita njuni mami

Nocoj se na POP TV prične nova tekmovalno obarvana oddaja Super par, kjer pa boste lahko med drugim bolje spoznali pare, ki so že nekaj časa del medijskega sveta. Že v predstavitvah bodo postregli z zanimivostmi iz zasebnosti, tekom katerih jih boste lahko videli v nekoliko drugačni luči.

Instagram parček Katarina Benček in njen fant Marko Pavlovič, ki ju na družbenem omrežju spoznavate tekom idiličnih posnetkov romantičnih potovanj, bosta denimo med šaljivim opisovanjem življenjskega sloga razkrila, da zase ne skrbita sama.

Marko in Katarina foto: POP TV

»Najbolj me živcira, ker je Marko počasna oseba, nenehno ga je potrebno čakati,« je potarnala Katarina, Marko pa je razložil, da se tako ali tako uredi v petih minutah in da nima smisla, da to počne prej, saj se ona ureja dve uri. »Marko, ti ne veš, kaj bi oblekel in potem ti mora mami likati, ker jaz ne,« je dejala Katarina, Marko pa je dopolnil, da za slednje ne skrbi le njegova mama, ampak to delo prevzame tudi Katarinina mati.

prejšnji članek
Jan Plestenjak uživa v vpadljivem jeklenem konjičku
Svet slavnih
Jan Plestenjak uživa v vpadljivem jeklenem konjičku
naslednji članek
Nekdanja mis drugič postala mamica
Svet slavnih
Nekdanja mis drugič postala mamica