pirc musar bql
Svet24.si

Tako je predsednica Pirc Musar zapela na koncertu Roka Piletiča

matjaz kovacic bobo
Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so krivi lokalni šerifi.

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Super par: Katarina in Marko v resnici izziv opravila hitreje

15. 5. 2023; 07.00
Avtor: V.M.
Marko in Katarina

Marko in Katarina foto: POP TV

Medtem ko si je Katarina želela domov, je Marko novo priložnost z veseljem sprejel. Razlog vam bo morda v navdih ...

Tekmovalni resničnostni šov Super par sta zapustila Katarina in Marko, ki jima je produkcija po vročem stolu sicer namenila še eno priložnost. Za mesto v hiši sta se namreč lahko pomerila z že izpadlima paroma Natašo in Mikom ter Melito in Silvom. Zmago sta slavila slednja, Katarina in Marko pa sta sostanovalcem in vili dokončno pomahala v slovo.

Markov pogled na ovire na življenjski poti

A pot pod noge bi bilo Katarini ljubše ubrati brez dodatne možnosti za obstanek, medtem ko je Marko novo priložnost videl v drugi luči. »V tem dodatnem dvoboju sta se najini mnenji s Katarino razlikovali. Njej se je zdelo to pod častjo, da se vrneva nekam, kjer so se naju hoteli znebiti, jaz sem na to gledal drugače. Jaz mislim, da se je treba boriti za svoj obstoj. Ljudje ti bodo tudi v realnem življenju metali polena pod noge. Ti isti ljudje pa bodo imeli le tolikšno moč, kot jim jo ti priznaš. Zagotovo ne bi bili odnosi isti, če bi se vrnila, vsekakor pa se ne bi nikoli predal brez boja ali se pred nekom umikal,« je sledilcem pojasnil Marko, ki ga tudi sicer vodi misel, da se v življenju na poti do cilja ne smemo umikati ljudem samo zato, ker jim nismo všeč. S tem, komu je všeč in komu ni, se namreč ne ukvarja.

Marko Pavlović in Katarina Benček foto: Marko Vavpotič

Pohvalil ustvarjalce šova in razumevajoče opozoril na napako

Markov je ob tem še pojasnil, da je prišlo pri navedbi časa za reševanje računske operacije do napake. Na ekranu se je namreč izpisala precej višja številka. »Vsak naredi tudi kakšno napakico, ta čas z mojega računanja je bil napačen na televiziji, v resnici je bil 1 minuto in 56 sekund - da ne bo izpadlo, da sem čisti 'aberveznik', matematika mi je vseeno boljša stran,« je razložil in dodal, da sicer tudi pravilna navedba časa ne bi nič spremenila.

Marko in Katarina foto: VOYO

prejšnji članek
To so najlepši sandali tega poletja
Moda&Lepota
To so najlepši sandali tega poletja
naslednji članek
Manca Špik lahko prepeva tudi s polnimi usti
Svet slavnih
Manca Špik lahko prepeva tudi s polnimi usti