Annalena Baerbock
Svet24.si

Sledi kibernetskega napada na nemško vladajočo stranko vodijo v Moskvo

občina-ruše, urška-repolusk
Necenzurirano

Policija preiskuje, kako je štajerska občina parcele na smučišču prodajala prijateljem

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Nataša in Mike za seboj pustila stabilni službi

10. 7. 2023; 11.00
Avtor: V.M.
SuperPar_Pari_ambient011

Nataša in Mike Bergant, Super par foto: POP TV

Udeleženca šova Super par stremita k svobodnem življenju. Kaj ju je spodbudilo, da sta običajni službi pomahala v slovo in kako živita danes?

Mike Bergant na družbenih omrežjih pogosto deli izkušnje iz preteklosti in lekcije, ki jih je osvojil na poti do ustvarjanja boljšega življenja. V teh dneh se je vrnil v preteklost, v obdobje, ko z Natašo nista bila srečna, saj ju klasična služba ni izpolnjevala, prav tako pa jima je onemogočala, da bi se bolj posvetila svoji družini.

»Spominjam se časov, ko sem hodil v svojo prvo in edino službo, Nataša pa v svojo. Zjutraj sem vstal in se s cmokom v grlu odpravil nekam, kjer nisem užival, kjer nisem videl nobenega smisla in kjer nisem počel drugega, kot razmišljal o svobodi. Gledal sem ven skozi okno pisarne in se spraševal ali je to to. Nisem najpametnejši, imel pa sem na srečo dovolj 'jajc', da sem se odločil, da tako ne bom živel. Nataše nisem skoraj nič videl, ker je imela večerno službo, z otroci se nisem veliko igral, saj sem se po službi običajno zalegel na kavču, ker nisem imel energije in predvsem, ker nisem imel veselja in vizije za svojo prihodnost. In potem je lažje spati, da ne rabiš o tem razmišljati,« je povzel spomine na dneve izpred let Mike ter kot kontrast preteklosti opisal še življenje, kakršnega živita danes.

»Danes sem vsako jutro hvaležen za svobodo, ki jo imava, za čas, ki ga lahko preživljava skupaj, za najina jutra. Ko zgodaj vstaneva, trenirava, imava zdrav zajtrk in snemava videe, s katerimi lahko inspirirava tudi druge. Za svobodo odločanja, lastnega kreiranja dni, nenavezanost na karkoli, za vse, kar delava, sva odgovorna le sama sebi in ta občutek svobode je neprecenljiv. In ko to imaš, z veseljem zgodaj vstaneš, ker živiš življenje po svojih merilih.«

prejšnji članek
Slovenska pevka po ločitvi novega ne skriva več
Svet slavnih
Slovenska pevka po ločitvi novega ne skriva več
naslednji članek
Bo Jan Klobasa postal očka?
Resničnostni šovi
Bo Jan Klobasa postal očka?