stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215
Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij postane "običajna praksa"

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

VIDEO: Divji Gojc v petkah in črnem krilcu iz tila

16. 10. 2017; 08.30
Avtor: V. M.
Sinoči se je v šovu Znan obraz ima svoj glas odvila težko pričakovana točka večera - Gojmir Lešnjak Gojc je zdrsnil v mično opravo in se preizkusil v koreografiji slavne pevke Beyoncé.

Gojimir Lešnjak Gojc foto: POP TV

Trenutka, ko bo stopil izza žirantske mize, se Gojc ni ravno veselil. V mislih je namreč vadil korake in upal, da bo nastop izpeljal kar se da dostojanstveno. Nad igralčevo nalogo je bil zlasti navdušen voditelj Denis Avdić, ki se je preoblekel v hlače z naramnicami, si pod vrat nadel metuljčka in poln pričakovana zasedel Gojčevo mesto, da si iz najboljšega mesta ogleda spektakularen nastop.

Pa je Gojcu uspelo? Glede na odziv žirije, publike in gledalcev, je izziv opravil več kot odlično. Čeprav Gojc pravi, da razen bokov s priljubljeno pevko nima nič kaj skupnega, pa je v visokih petkah, črnih nogavicah in krilcu iz tila tako doživeto upodobil znamenite plesne korake iz Beyoncénega videospota Single Ladies (Put a Ring on It), da si je prislužil stoječe ovacije.

Tudi četrti žiran, gost Bojan Emeršič ni skrival navdušenja, igralskega kolega namreč v takšni vlogi še ni videl, Tanja Ribič pa je že pred nastopom odločno pokimala, da ima visoka pričakovanja, saj je Gojc profesionalec.

Gledalci pred tv zasloni, ki so svoje mnenje izrazili na spletu, so se prav tako strinjali, da je igralec profesionalno opravil nastop. Je pa njegova podoba mnoge spomnila na lik Gruja iz priljubljenega risanega filma Jaz, baraba. Kakorkoli, Gojc je dokazal, da lahko navkljub 58 letom energično zakoraka po odru in sledi dovršeni koreografiji zapeljive ameriške pevke. Bravo!

prejšnji članek
Kričanje Nataše Gorenc jih spravlja ob živce!
Svet slavnih
Kričanje Nataše Gorenc jih spravlja ob živce!
naslednji članek
Slovenska športnica: Raka bom premagala!
Svet slavnih
Slovenska športnica: Raka bom premagala!