zahi hawass
Svet24.si

Resnični Indiana Jones

matjaz kovacic bobo
Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so krivi lokalni šerifi.

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Natalija Gros: Odhajam srečna in osvobojena

28. 5. 2018; 09.00
Avtor: A. S.
gros

Zmagovalca Natalija in Miha foto: POP TV

Zmagovalka letošnjega šova Zvezde plešejo je spregovorila o tem, kaj ji pomeni zmaga.

Včerajšnja zadnja oddaja Zvezde plešejo je tako postregla z zares nepozabnimi plesnimi nastopi, vsi trije pari, ki so se potegovali za zmago, so svoje točke odplesali brezhibno. V plesu so uživali, kar smo lahko opazili tudi gledalci. Za zmago so se potegovali Gorka Berden, Natalija Gros in Gašper Rifelj.

Po prvem nastopu sta se tako v superfinale prebila Gašper Rifelj in Natalija Gros. Para sta nato odplesala ples po lastnem izboru. Natalija in Miha sta si izbrala argentinski tango, Gašper in Maja pa "free style" moderni ples. Velikega zmagovalca druge sezone pa so tokrat izbrali gledalci, ki so s svojimi glasovi več točk podelili Nataliji Gros, ki je presrečna nad končnim rezultatom in zmago. "Jaz sem presenečena in ne dojemam zmage. Sem pa vesela zmage za Miho in no, ja, tudi zase. Hvala vsem, ki so glasovali za naju!" je takoj po zmagi za portal 24ur.com povedala Natalija.

Za nekdanjo vrhunsko športnico Natalijo Gros je bilo plesno tekmovanje, katerega je uspešno zaključila z zmago, mnogo več kot le plesanje. Z odločitvijo, da bo sodelovala v enem najbolj gledanih šovom pri nas, Zvezde plešejo, se je zanjo očitno pričel tudi proces, s katerim si je dovolila zaživeti svoje sanje in svojo življenjsko pot nadaljevati svobodna. Tako je zapisala: "Hvala. Srečna sem. Vesela in zadovoljna, plesno izpolnjena in osvobojena... Diham s polnimi pljuči in grem v nov dan in novemu začetku naproti.."

Še pred zadnjo, finalno oddajo, pa je Grosova poskrbela za drzno spremembo, iz svetlolaske se je prelevila v rdečelasko in na družbeno omrežje facebook zapisala, da "s koncem oddaje zvezdeplesejo zame prihaja nov začetek, sem se odločila za drzno spremembo, ki sem si jo že dolgo želela.."

prejšnji članek
Marko Potrč se pritožuje nad tem početjem Slovencev
Svet slavnih
Marko Potrč se pritožuje nad tem početjem Slovencev
naslednji članek
Ko v Mariboru zadiši po Jadranu ...
Zdravje
Ko v Mariboru zadiši po Jadranu ...