1703079682-dsc6151-01-1703079660058
Svet24.si

Umrla je novinarka in publicistka Manca Košir, pogreb bo javen in odprt za vse

občina-ruše, urška-repolusk
Necenzurirano

Policija preiskuje, kako je štajerska občina parcele na smučišču prodajala prijateljem

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Znan Slovenec s fotografijami meša glavo ženskam v Angliji

3. 7. 2018; 06.00
Avtor: K.M.
aljaz skorjanec

foto: Profimedia

V Angliji je Aljaž v resnici mnogo bolj priljubljen kot v Sloveniji.

Slovenski plesalec Aljaž Škorjanec je že vse od leta 2013, ko se je pridružil britanski različici šova Zvezde plešejo (Strictly Come Dancing), kjer je v prvi sezoni tudi zmagal, med najbolj priljubljenimi plesalci na Otoku. Zagotovo pa njegova priljubljenost v tuji državi presega priljubljenost v domovini. K temu pa pripomore tudi njegov privlačen in športen videz. nazadnje je Britankam zmešal glavo s fotografijami, ki so nastale na počitnicah v Grčiji. 

Aljaž se je z ženo, prav tako plesalko Janetto Manrara, v mesecu juniju mudil na Santoriniju, veliko pozornosti pa je požel s številnimi fotografijami, ki jih je delil na družbenih omrežjih. 28-letnik je seveda objavil številne počitniške utrinke v kopalkah in s tem pokazal svoje izklesano telo, ki ga je pridobil z dolgoletnimi treningi kot plesalec.

Aljaž Škorjanec z ženo Janette Manrara. foto: Profimedia

Nekaj, man razkrivajočih, utrinkov je delila tudi njegova žena Janetta, ki je med drugim ob eni izmed fotografij zapisala, da razmišlja samo o njegovih poljubih. 

Jeseni se tako Aljaž kot tudi še ena slovenska plesalka Nadiya Bychkova vračata v priljubljeni format oddaje, zato smo prepričani, da se je plesalec po zasluženem oddihu že posvetil novim plesnim treningom. 

Če lahko v podobah njegovega telesa uživajo Britanke in na vsakodnevni bazi tudi njegova žena, je spodaj tudi nekaj utrinkov za slovenske bralke ...

prejšnji članek
Zaradi tega se prihrani 6 milijonov plastenk letno
Zdravje
Zaradi tega se prihrani 6 milijonov plastenk letno
naslednji članek
Vinjena tekmovalka šova povzročila prometno nesrečo
Svet slavnih
Vinjena tekmovalka šova povzročila prometno nesrečo