državna meja
Svet24.si

Italija bi prekinila schengenski sporazum s Slovenijo

1695633573-dsc09685-1695633263267
Necenzurirano

Predsednico republike zapušča ključni sodelavec

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Kaj si Arnej Ivkovič misli o zvezdniških plesalkah?

14. 2. 2019; 08.30
Avtor: Vesna Meško
skupinska znani

Zvezde plešejo foto: Pop TV

Profesionalni plesalec Arnej Ivkovič je že preizkusil plesne sposobnosti vseh zvezd letošnjega šova Zvezde plešejo. Vas zanima, kako so se odrezale?

Plesni pari težko pričakovanega šova Zvezde plešejo še vedno niso znani, so se pa lahko profesionalni plesalci že zavrteli z vsemi zvezdami in tako ugotovili, kako spretni so slednji pri nizanju korakov na plesnem parketu.

In kaj na njihove sposobnosti poreče zgovorni in simpatični Arnej Ivkovič? Slednji je nad Tanjo Žagar, Špelo Grošelj, Tinkaro Fortuna, Klaro Lorger, Tino Gorenjak in Jano Kotesko več kot navdušen. ''Plesalke moram priznati, da so letos zelo dobre, vodljive in tudi karakterno so mi vse ustrezale, koliko sem jih do sedaj uspel spoznati, tako da se je res težko odločiti, s katero bi se najraje zavrtel po plesišču,'' je dejal za njena.si in pripomnil, da je v velikem pričakovanju razkritja, katero zvezdo mu bodo dodelili. Čeprav se je z vsemi lepo ujel, kakopak obstajajo želje in upanja – ali se bodo slednja uresničila, pa bo moral še malce počakati.

Arnej Ivkovič foto: POP TV

Arnej se ima tudi sicer v družbi plesalcev in zvezd zelo lepo. Pove nam, da so se še posebej krasno imeli na snemanju promocijskega videa, kjer so skupaj zaplesali in uživali. ''To so trenutki, ko se imamo fino, ko se družimo, si kaj zanimivega povemo in se spoznavamo,'' šepojasni plesalec in za konec namigne, da si bomo video lahko kmalu ogledali …

Zvezde plešejo 2019

Zvezde plešejo 2019 foto: POP TV

prejšnji članek
Tina Maze prvič spregovorila o hčeri
Svet slavnih
Tina Maze prvič spregovorila o hčeri
naslednji članek
Bizovičar pokazal, kakšen človek je
Svet slavnih
Bizovičar pokazal, kakšen človek je