stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215
Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij postane "običajna praksa"

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Zvezde plešejo: Gluhi košarkar navdušil na plesišču

11. 3. 2019; 08.30
Avtor: K.M.
Miha_Zupan

Miha Zupan foto: Pop Tv

V prvi oddaji tretje sezone je gledalce v studiu in žirante najbolj navdušil Miha Zupan, javno ga je pohvalil tudi predsednik Borut Pahor.

Ustvarjalci oddaje Zvezde plešejo so letos nekoliko spremenili format oddaje, saj je v prvi oddaji nastopila le polovica letošnjih tekmovalcev, naslednji teden pa bo nastopila še druga polovica. Že v prvi oddaji pa je najbolj navdušil Miha Zupan, slovenski košarkar in nekdanji najboljši gluhi košarkar na svetu.

Miha in njegova soplesalka Maja sta odplesala slowfoy na pesem Can't Take My Eyes off You in si s svojim nastopom prislužila stoječe ovacije občinstva in celo strokovne žirije. Tako je, vstal je tudi Andrej Škufca, ki je po nastopu povedal: "Da ne boš mislil, da si mi seksi, ker sem te objel! (smeh) Hotel sem objeti plešočega orjaka. V prejšnjih oddajah so imeli vsi težave s slowfoxom, ti pa si v prvi oddaji to zadel v nulo. Ti imaš filing za ples, te pa čakajo še zelo zahtevni tedni. Ampak za tole danes pa vsaka čast." 

Miha Zupan foto: Pop TV

Po njegovem nastopu so se številne pohvale pojavile, med drugim se je oglasil tudi predsednik Republike Slovenije Borut Pahor, ki je na Twitterju zapisal: "Izvrsten nastop Mihe Zupana v Zvezde plešejo. Miha Zupan je tudi prejemnik priznanja Jabolka navdiha, ki ga predsednik podeli kot znamenje občudovanja in hvaležnosti izjemnim posameznikom, ki s svojimi dejanji in delovanjem navdihujejo druge."

Miha Zupan je v resnici 98 % gluh že od svojega rojstva, hkrati pa je potrebno poudariti, da ni gluhonem, saj lahko govori.

prejšnji članek
Iskrena izpoved ljubezni Marka Potrča
Svet slavnih
Iskrena izpoved ljubezni Marka Potrča
naslednji članek
Poleg treh resničnostnih zvezdnic k Jožetu tudi neznanka
Resničnostni šovi
Poleg treh resničnostnih zvezdnic k Jožetu tudi neznanka