stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215
Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij postane "običajna praksa"

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Arnej in Tanja na treningih tudi jokala

29. 5. 2019; 07.45
Avtor: Vesna Meško
zp2019_oddaja5_fotoMiroMajcen-307

Tanja Žagar s soplesalcem Arnejem Ivkovićem foto: Miro Majcen/Pop TV

A brez skrbi, ne od žalosti, pač pa od sreče in veselja …

Profesionalnemu plesalcu Arneju Ivkoviču je letošnje leto pisano na kožo. Potem ko so mu v plesnem šovu Zvezde plešejo dodelili nadarjeno plesalko Tanjo Žagar, je naravnost vzcvetel in širni Sloveniji pokazal, kakšno eksplozijo energije je moč pričarati pod žarometi. Skupaj s Tanjo sta se namreč marljivo lotila kreativnega ustvarjanja na plesnem parketu in ustvarila zgodbo, ki se je zapisala med zvezde.

Arnej, letošnja sezona šova Zvezde plešejo je bila zate izjemna. Se je sodelovanje v oddaji letos močno razlikovalo od lanske sezone?

Lansko sodelovanje se je od letošnje sezone razlikovalo predvsem po tem, da sem v drugi sezoni sklenil res veliko prijateljstev. Najprej z Natalijo Bratkovič, potem z Ilko Štuhec, Laro Komar in pa Alenko Godec. To so bile res nore izkušnje, lani sem namreč veliko plesal na ta način, medtem ko sem letos s Tanjo priplesal vse do konca. Tako sem preizkusil še drugo plat, ki zajema veliko trdega dela odrekanj, voženj iz Maribora v Ljubljano … Moram pa poudariti, da sva kljub napornem obdobju s Tanjo uživala na vsakem treningu in se imela neizmerno lepo. Danes lahko rečem, da je bilo vredno, nedeljska zmaga pa vse skupaj le še potrjuje.

Joj, kako sta simpatično navihana, kajne? foto: Osebni arhiv

Veliko lepega si doživel, pa vendar, kaj bi izpostavil, kaj ti bo ostalo v najlepšem spominu?

Res je, toliko vsega sem doživel, da bi težko izpostavil le en del tega plesnega popotovanja. V lepem spominu mi bodo ostale vse te norčije, ki sva jih zganjala s Tanjo. Smejala sva se skoraj na vsakem treningu, če ne smejala, pa sva jokala – od sreče seveda. V spominu mi bo ostal tudi vsak ples posebej, saj je imel vsak svojo zgodbo, ki sva jo želela predstaviti gledalcem. In pa seveda zmaga, to je bil res izjemen trenutek, za vedno si ga bom zapomnil, saj velja za prelomni trenutek v mojem življenju.

prejšnji članek
Ema razkriva: Milan je lagal obema
Resničnostni šovi
Ema razkriva: Milan je lagal obema
naslednji članek
Aktualov dan sreče ponovno uspel
Svet slavnih
Aktualov dan sreče ponovno uspel
#obraziavenija
obraziavenija