nevihta, strele
Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo najbolj mokro

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Slovenec izpadel iz plesnega šova

15. 11. 2021; 05.00
Avtor: K.M.
Nadiya Bychkova, Aljaž Škorjanec

Nadiya Bychkova, Aljaž Škorjanec foto: Profimedia

Včeraj, v nedeljo 14. novembra, je iz plesnega šova Strictly Come Dancing izpadel slovenski plesalec Aljaž Škorjanec. V tekmovanju ostaja Nadiya Bychkova.

Od enega izmed najbolj odmevnih plesnih šovov, britanske različice šova Zvezde plešejo, Strictly Come Dancing, se je moral v osmem tednu posloviti Aljaž Škorjanec. V letošnji sezoni je plesal s poslovno žensko in televizijsko osebnostjo Sara Davies. V osmem tednu sta sicer za svoj argentinski tango na pesem No More Tears Enough Is Enough (Barbra Streisand in Donna Summer) prejela 32 točk sodnikov, a jima glasovi gledalcev niso bili naklonjeni. Sodniki so nato soglasno določili, da se morata iz plesnega šova posloviti, saj so v deveti teden poslali Tilly Ramsay, hči kuharskega mojstra Gordona Ramsaya in ukrajinskega plesalca Nikito Kuzmina. 

Aljaž je sicer eden izmed najbolj priljubljenih tekmovalcev omenjenega šova, v katerem je prvič sodeloval že leta 2013. Istega leta si je skupaj z Abbey Clancy priplesal tudi prvo zmago. Po včerajšnjem slovesu pa so oboževalci prestrašeni, da se od šova za vedno poslavlja. "Zelo te bom pogrešal. Pogrešal bom ples s tabo. Pogrešal bom vse v povezavi s tem šovom." Zaradi te izjave in dejstva, da je šov lani že zapustila njegova žena, zdaj številni verjamejo, da se Aljaž poslavlja. Sam se na namigovanja uradno še ni odzval. 

Sicer pa v šovu ostaja slovensko-ukrajinska plesalka Nadiya Bychkova, ki v letošnji sezoni pleše s športnim novinarjem Danom Walkerjem. 

prejšnji članek
Vili Resnik ima v glasbi resnično prave prijatelje
Svet slavnih
Vili Resnik ima v glasbi resnično prave prijatelje
naslednji članek
FOTO: Eko stil stanovanja vas poveže z naravo
Življenjski slog
FOTO: Eko stil stanovanja vas poveže z naravo