vinjeta, avstrijska, počivališče
Svet24.si

Novost pri vinjetah: na voljo tudi enodnevna

20230617-01249492
Necenzurirano

Dars za zastoje ne krivi tovornjakov, ker z njimi služi #analiza

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Nadiya Bychkova letos ne bo tekmovala v plesnem šovu

18. 9. 2023; 11.00
Avtor: V.M.
Nadiya Bychkova

Nadiya Bychkova foto: Profimedia

Lepa plesalka je priznala, da je razočarana, ker ne bo del tekmovalnega dela šova Strictly Come Dancing (Zvezde plešejo).

Slovensko-ukrajinska plesalka Nadiya Bychkova je znan obraz plesnega britanskega šova Strictly Come Dancing (Zvezde plešejo). Del tekmovalne oddaje je bila vse od leta 2017 in sicer kar pet sezon, lansko leto je denimo plesala z angleškim glasbenikom Mattom Gossom. A tokrat se je zgodila velika sprememba, sodelovala bo namreč lahko zgolj v skupinskih točkah, ne pa v tekmovalnem delu z zvezdniškim partnerjem.

Nadiya in Matt foto: Profimedia

"Prepričana sem, da razumete, da sem razočarana, ker to sezono ne bom v šovu zvezdniških plesalcev. Biti del tega šova je čudovito, zato sem vseeno navdušena za vse naše člane, ki bodo nastopali z nekaterimi našimi glasbeniki in drugimi znanimi obrazi. Veselim se tudi podpore svojim kolegom profesionalcem, vsem parom pa želim vso srečo na letošnjem tekmovanju," se je Nadiya spoštljivo in profesionalno odzvala na družbenem omrežju, čeprav so britanski mediji pred dnevi poročali, da je bila ob novici ne le razburjena, pač pa silno jezna. 

prejšnji članek
Kmetija: Se bo Klara vrnila na posestvo?
Slovenija
Kmetija: Se bo Klara vrnila na posestvo?
naslednji članek
Tina Maze: Čaka nas še veliko dela
Slovenija
Tina Maze: Čaka nas še veliko dela