pokol-v-šoli-vladislava-ribnikarja, obletnica-pokola
Svet24.si

Srbija pred obletnico krvavega poboja v beograjski šoli

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Nadiya Bychkova letos ne bo tekmovala v plesnem šovu

18. 9. 2023; 11.00
Avtor: V.M.
Nadiya Bychkova

Nadiya Bychkova foto: Profimedia

Lepa plesalka je priznala, da je razočarana, ker ne bo del tekmovalnega dela šova Strictly Come Dancing (Zvezde plešejo).

Slovensko-ukrajinska plesalka Nadiya Bychkova je znan obraz plesnega britanskega šova Strictly Come Dancing (Zvezde plešejo). Del tekmovalne oddaje je bila vse od leta 2017 in sicer kar pet sezon, lansko leto je denimo plesala z angleškim glasbenikom Mattom Gossom. A tokrat se je zgodila velika sprememba, sodelovala bo namreč lahko zgolj v skupinskih točkah, ne pa v tekmovalnem delu z zvezdniškim partnerjem.

Nadiya in Matt foto: Profimedia

"Prepričana sem, da razumete, da sem razočarana, ker to sezono ne bom v šovu zvezdniških plesalcev. Biti del tega šova je čudovito, zato sem vseeno navdušena za vse naše člane, ki bodo nastopali z nekaterimi našimi glasbeniki in drugimi znanimi obrazi. Veselim se tudi podpore svojim kolegom profesionalcem, vsem parom pa želim vso srečo na letošnjem tekmovanju," se je Nadiya spoštljivo in profesionalno odzvala na družbenem omrežju, čeprav so britanski mediji pred dnevi poročali, da je bila ob novici ne le razburjena, pač pa silno jezna. 

prejšnji članek
Tina Maze: Čaka nas še veliko dela
Svet slavnih
Tina Maze: Čaka nas še veliko dela
naslednji članek
Kmetija: Se bo Klara vrnila na posestvo?
Svet slavnih
Kmetija: Se bo Klara vrnila na posestvo?