nevihta, strele
Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo najbolj mokro

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Revije
 

Tanja Ribič: Ponosna mama, osamljena žena

10. 3. 2015; 01.31
Avtor: SJ
1234958_160250227514283_1942294558_n

foto: FB

Zaradi oddaje Znan obraz ima svoj glas se je morala Tanja Ribič iz New Yorka, kjer je bila z družino, vrniti dva dneva pred svojima hčerama Zalo in Elo. To ji sicer ni bilo najbolj všeč, ker dekleti še nikoli nista potovali sami, vendar jo je k temu priganjal čas, s katerim je bila tako na tesnem, da je z letališča oddrvela naravnost za žirantsko mizo.

Pokazalo se je, da bo vrnitev domov za Zalo in Elo prva preizkušnja v iznajdljivosti. Zaradi snega je v Ameriki njuno letalo vzletelo s triurno zamudo, zaradi česar sta zamudili naslednje letalo v Evropi. Tako sta se morali vkrcati na drugo in še enkrat prestopiti, da sta prišli do Ljubljane, na vseh letališčih pa sta se morali znajti sami. Zadnji košček poti sta po naključju prepotovali z vizažistko Martino Vrhovnik. Ta je po pristanku na Brniku Tanji, ki jo je zaradi zamude nadvse skrbelo, pomirjujoče poročala, da se dekleti znajdeta dobro in da sta bili ves čas nadvse razposajeni.

Đuričeva dekleta so bila sicer v Ameriki zato, ker Đuro tam gostuje s svojo komedijo Đurologija, vendar je bila družina skupaj le tiste dni, ko je bil v Đuro v New Yorku. »Smo te pustile samega tam daleč ... že devet dni ... To ni ... naravno,« je Tanja pred dnevi zapisala na Facebooku ob fotografiji, na kateri je z možem, ki ga zdaj že res hudo pogreša, saj sta po navadi nenehno skupaj. 

prejšnji članek
KPK pozdravlja prizadevanja, da bi se vprašanja podjemnih in avtorskih pogodb razčistila
Novice
KPK pozdravlja prizadevanja, da bi se vprašanja podjemnih in avtorskih pogodb razčistila
naslednji članek
Fanatični Japonec - na današnji dan
Zanimivosti
Fanatični Japonec - na današnji dan