stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836
Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega svetovalca ministrice Prevolnik Rupel.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

BB: Če se Alma prebije do konca, bo ...

6. 3. 2016; 07.13
Avtor: mv
Alma - foto 1

Alma je tekmovala na najstniškem lepotnem tekmovanju. foto: pro plus

Če se nam je na prvi pogled zdelo, da med letošnjimi tekmovalci Big Brotherja ni obrazov, ki bi jih že kdaj prej videli v slovenskem medijskem prostoru, smo ugotovili, da le ni tako. Dvajsetletna Velenjčanka Alma Pijuković se je namreč že poskušala uveljaviti v svetu zabave. Le kje?

Velenjčanka Alma se je v šov prijavila iz želje po novi izkušnji in nedvomno tudi za to, da se predstavi Sloveniji. Slava je pač nekaterim izjemno privlačna in po malce raziskovanja smo ugotovili, da nikakor ni prvič, da 20-letnica poskuša opozoriti nase v svetu zabave. Pisalo se je leto 2013, ko je imela Alma 18 let in se je prijavila na tekmovanje za Naj smrkljo.

Že pri 18 letih si je želela slave (Alma na fotografiji peta z desne). foto: media24 agency

Na najstniškem lepotnem izboru sicer ni zmagala, je bila pa to zanjo prva izkušnja v slovenskem medijskem prostoru. Organizatorji so nam zaupali, da je imela že takrat redno delo, zaposlena je bila namreč kot negovalka v domu za ostarele, ali tam dela še danes, pa še preverjamo. Že takrat ni skrivala, da si zelo želi slave, in če ni šlo drugače, jo bo zdaj med slovenske estradnike izstrelil šov velikega brata. 

Alma kot nadebudna 18-letnica na tekmovanju za Naj smrkljo. foto: media24 agency

Živi noro

Njen moto je sicer »živi noro«, samosvoja, trmasta in borbena bikica pa je pred vselitvijo v hišo povedala, da bo šov zanjo zagotovo velika preizkušnja, njen cilj pa je, da bi se gledalci čim bolj zabavali. Če se bo prebila do konca in zmagala, si bo povečala oprsje in naredila vozniški izpit. Ob pogledu na njen dekolte se sprašujemo, zakaj misli, da potrebuje pomoč plastičnega kirurga, saj je s svojim oprsjem že zapeljala vsaj enega tekmovalca – Ljubljančana Alena, ki se očitno ne more odtrgati od 20-letne negovalke.

prejšnji članek
Od A do Ž o ščitnici
Zdravje
Od A do Ž o ščitnici
naslednji članek
Spet napad panike?
Zdravje
Spet napad panike?
#obraziavenija
obraziavenija