Rusko veleposlaništvo
Svet24.si

Izgnani ruski diplomat naj bi zapustil Slovenijo

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

BB: Alma mu je kar sredi belega dne ...

28. 3. 2016; 02.07
Avtor: M.V.
Jasmin in Alma - foto 2

Sredi belega dneva sta se v dnevni sobi prepustila nežnostim. foto: voyo

Zadnje dni se v hiši velikega brata veliko govori o tem, da Alma le izkorišča čustva zaljubljenega Jasmina, ki ji na vso moč dvori, a Alma to zanika. Še več, sredi belega dne mu je priznala, da je zaljubljena vanj.

Očitno je strast med Jasminom in Almo iz dneva v dan bolj vroča, Na začetku je bil 20-letnik tisti, ki se je zagrel za temperamentno Velenjčanko in o svoji zatreskanosti razlagal Eriku, ki mu je svetoval, naj bo previden, saj se mu zdi, da je Alma zaljubljena v Alena, ki je ravnokar zapustil BB. Slednji negovalko zadnje dni navidezno ignorira, v resnici pa ves čas opazuje, kaj njegova nekdanja simpatija počne z drugimi moškimi stanovalci. »Jaz sem Almo le izkoristil,« je priznal tekmecu Jasminu, ki se ne ozira več na besede drugih, ampak le uživa v Almini družbi.

Almo večkrat masira. foto: voyo

Če sta golobčka na začetku svojo strast izživljala predvsem ponoči, si zdaj težko upreta privlačnosti tudi sredi dneva. Tako sta recimo legla v dnevni sobi in se skrila pod odejo, Jasmin pa je Almi priznal, da kmalu ne bo več odgovarjal za svoja dejanja. Alma je ob njem povsem raznežena, ušlo pa ji je celo, da se je zaljubila vanj. Sveže razmerje je odobrila tudi Jasminova mama, ki se je oglasila voditeljici Manji v Big Brother Klubu. »Upam, da je Alma dojela, da je Jasmin njen angel varuh. Ima močan značaj in je dober človek. Podoben je Almi,« je zaupala njena mama in nadaljevala, da si želi, da bi se njuna romanca nadaljevala tudi zunaj hiše. Jasminova mama podpira ljubezen med Almo in sinom.

prejšnji članek
S tem že prvič osvojite vsakogar!
Zdravje
S tem že prvič osvojite vsakogar!
naslednji članek
Ste dobra ali slaba prijateljica?
Zdravje
Ste dobra ali slaba prijateljica?