tovornjakar
Svet24.si

Tovornjakar vijugal mimo Celja, kriva je bila droga

Vežnaver
Necenzurirano

Afera sodna stavba: ko je država plačala milijone, jih je Vežnaver takoj nakazal naprej

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Heleno na ulici ujeli s takšno pričesko!

1. 4. 2016; 11.14
Avtor: K.A.
Helena Bonham Carter
Zvezdnica vedno pleni veliko pozornosti kjerkoli se pojavi in tako je bilo tudi na snemanju filma, kjer se je slučajno pojavila.

Britanska igralka Helena Bonham Carter (49) se je med sprehodom po londonskih ulicah, ustavila na snemanju filma Five Seconds Of Silence, kjer je srečala svoja dobra igralska kolega Brada Pitta in Marion Cotillard. Heleni je na potepu po Londonu družbo delala njena hčerka Nell, s katero sta zaradi številnih filmskih snemanj velikokrat ločeni. Zvezda se je na ulico odpravila v svojem prepoznavnem stilu, ki ga goji že vse od začetka svoje kariere. Z razmršeno pričesko in v črnih tonih je sproščeno klepetala s filmsko ekipo, čez čas pa je svojo celostno podobo dopolnila še z očali in se tako nekoliko skrila pred sramežljivim londonskim sončkom.

Na ulici se je pojavila v družbi svoje hčerke.

Helena se je igralske ekipe na snemanju izjemno razveselila, saj je tako z Bradom, kakor tudi z Marion v preteklosti že zaigrala na velikem platnu. Z Bradom se je Helena družila na snemanju filma Figt Club, z Marion pa sta se zbližali tekom snemanja filma Big Fish. 

Helena je trenutno polno zasedena, saj je sredi snemanja filma Alice Through The Looking Glass, ki bo nadaljevanje velike filmske uspešnice Alice v čudežni deželi.

prejšnji članek
Test: Ste pripravljeni na lepo pomlad?
Moda&Lepota
Test: Ste pripravljeni na lepo pomlad?
naslednji članek
Moški razkrivajo: Tega nas je sram prositi v postelji
Odnosi
Moški razkrivajo: Tega nas je sram prositi v postelji