Robert Golob
Svet24.si

Robert Golob o priznanju Palestine: »Grozote so nedopustne in se morajo končati«

borut petek
Necenzurirano

Sin novega lastnika Panvite z Borutom Petkom kupil luksuzno vilo v Poreču

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Slavna manekenka šokirala s svojo izpovedjo!

8. 4. 2016; 02.01
Avtor: K.A.
Erin Heatherton
Verjetno ob pogledu na njeno fotografijo nikoli ne bi pomislili, da je videti preveč polna, še manj, da mora izgubiti kakšen kilogram ali dva.

Na fotografiji je ameriška manekenka Erin Heatherton, ki se je leta 2013 sprehodila na modni reviji Victoria’s Secret šova. Erin je bila nekaj let med vodilnimi manekenkami slavnih angelčkov, a daleč od tega, da bi bili pri Victoria’s Secret prav posebej ponosni na to plavolaso lepotico. Erin je bila ves čas deležna velikih pritiskov, da naj bi imela za modne piste enostavno preveč kilogramov. Na koncu je imela vsega dovolj, predvsem pa je imela preveč rada sebe, da bi si še naprej dopuščala takšno ravnanje svojih takratnih delodajalcev. "Na zadnjih dveh modnih revijah naj bi imela preveč kilogramov. Ko sedaj pogledam te fotografije si rečem, ali ste vi resni," je dejala Erin. "

Ko se je pripravljala na modno revijo leta 2013, je trenirala dvakrat dnevno in pri tem ves čas obsedeno pazila, da je bila na njenem jedilniku zgolj zdrava hrana. A njeno telo se je temu krutemu režimu vse bolj upiralo. "Moje telo tega ni sprejemalo, jaz sem bila vsak dan bolj depresivna, saj sem se tako zelo trudila, uspeha pa ni bilo. Spominjam se nekega večera, ko sem prišla domov iz telovadnice in strmela v hrano in se spraševala, da bi bilo morda najbolje, da sploh ne bi nič več jedla," se spominja slavna manekenka.

Po koncu šova si je začela zastavljati številna vprašanja in sklenila, da bo za njeno samopodobo najbolje, da se razide z Victoria’s Secret. "Nisem mogla več stopiti na modne piste, pred vse te ženske in lahkotno korakati ter ustvarjati vtis, da je povsem lahko priti do takšne postave. Pripravljena sem se žrtvovati, ker vem, da bo to pomagalo tudi vsem ostalim ženskam. Enostavno ne bi bilo prav, da bi se takšne informacije skrivale. Preveč me boli, da bi to zadržala samo zase, zato sem preprosto morala spregovoriti," je še dodala Erin. 

Erin je le ena izmed številnih manekenk, ki še vedno vsakodnevno doživljajo takšne pritiske, ki so v modni industriji nekaj povsem vsakdanjega. 

prejšnji članek
Najbolj čudovito lepotno sredstvo
Moda&Lepota
Najbolj čudovito lepotno sredstvo
naslednji članek
Seksati je zdravo, saj...
Odnosi
Seksati je zdravo, saj...