Severni sij, slovenj gradec
Svet24.si

Foto: Včerajšnji severni sij zopet viden tudi iz Slovenije

1715253201-dsc9430-01-1715253168875
Necenzurirano

Ukradeni otroci: kako je Matej Tonin sunil delo policiji in SDS

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Slavna igralka noče niti slišati za očeta

25. 4. 2016; 08.00
Avtor: A.K.
angelina
Angelina Jolie ignorira očetovo prošnjo, da bi ji pomagal.

Starši naj bi vedno vedeli, kaj njihov otrok potrebuje in kako se mu lahko pomaga. No, v Angelininem primeru to ne držo. Vsaj ona je takšnega mnenja. Znana igralka ignorira vse klice svojega očeta, Johna Voighta, ki je neprestano kliče, saj ga skrbi izguba njene teže.

»Jon je zaskrbljen glede zdravja svoje hčere, saj je videl zadnje fotografije Angeline, kjer je videti tako suha in krhka, zato je nemudoma poklical Brada,« je družinski prijatelj povedal za Radar. »Pravzaprav je rotil Brada naj pripravi Angie, da bi govorila z njim, a mu je ta moral povedati, da je zadnji človek, s katerim bi Angie želela govoriti o tem.«

National Enquirer je poročal, da naj bi lepotica imela trenutno 36 kilogramov.

Jon (77) in Angelina (40) naj bi imela zelo slab odnos že vse odkar je Jon zapustil svojo zdaj že pokojno ženo, Marcheline Bertrand, ko je bila igralka stara dobro leto. Angelina mu nikoli ni odpustila, da je Voight varal njeno mamo.

Njun odnos se je še bolj poslabšal, ko je igralec javnosti razkril svoje skrbi o njenem »mentalnem zdravju« med intervjujem leta 2002.

Čeprav se je njen mož, Brad Pitt (52) zelo trudil, da bi ju poskušal zbližati, njegov načrt ni uspel. Jon vidi svojo družino le nekajkrat na leto, če že.

prejšnji članek
Ste tudi vi že nasedli?
Njenih 5 minut
Ste tudi vi že nasedli?
naslednji članek
Mastna koža potrebuje posebno nego
Zdravje
Mastna koža potrebuje posebno nego