zahi hawass
Svet24.si

Resnični Indiana Jones

matjaz kovacic bobo
Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so krivi lokalni šerifi.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Ana Klašnja noseča, sledilo je presenečenje!

26. 4. 2016; 07.55
Avtor: M. V.
Ana Klašnja

Ana Klašnja je postala mamica. foto: Mediaspeed

Balerina Ana Klašnja je pred dnevi postala ponosna mamica sina, ki je malce pohitel na svet. Ani in njenemu izbrancu Mihi bi se moral pridružiti šele v začetku maja.

Žirantka šova Slovenija ima talent in balerina Ana Klašnja je prvič postala mama. Njej in njenemu srčnemu izbrancu, plesalcu in koreografu Mihi Krušiču, se je pridružil deček, ki sta ga ponosna starša poimenovala Jaša.

Fotografija, s katero je Ana na facebooku naznanila prihod sina. foto: facebook

"Presrečna in ponosna mami in oči malega zakladka, ki mu je ime Jaša. Hvala osebju ljubljanske porodnišnice za čudovit porod," je novopečena mamica delila na svojem facebooku. Jaša bi moral na svet prijokati v začetku maja, a je malce pohitel. Ponosna starša se nad tem prav nič ne pritožujeta, saj sta že težko pričakovala novega družinskega člana. Zdaj se bodo počasi začeli navajati drug na drugega, zagotovo pa bo nekaj časa vse prilagojeno potrebam dojenčka.

Nosečnost naznanila v oddaji v živo

Da je noseča, je Ana razkrila kar v oddaji v živo novembra lani in nam takrat tudi zaupala, da nosečnosti z Miho sicer nista načrtovala, ampak sta se je razveselila. Imela je srečo, da je hitro premagala jutranje slabosti v prvih mesecih, njena največja pregreha v času nosečnosti pa je bil burek. Vse do konca leta je poskušala funkcionirati čim bolj normalno, nato pa se glede na svoj poklic vseeno odpravila na porodniški dopust. Z Miho sta januarja nekaj časa preživela v Južnoafriški republiki, nato pa se vrnila domov in se počasi začela pripravljati na dojenčka. 

Ponosna starša se veselita svoje nove vloge. foto: Mediaspeed

prejšnji članek
Ali vaša spalnica škoduje vašemu zdravju?
Svet slavnih
Ali vaša spalnica škoduje vašemu zdravju?
naslednji članek
Koliko zelene pa je okoli vas?
Zdravje
Koliko zelene pa je okoli vas?