stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215
Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij postane "običajna praksa"

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Tudi slavni pevec je za dva?

7. 5. 2016; 12.58
Avtor: A.K.
adam levine

foto: Instagram

Adam Levine se redi skupaj z njegovo nosečo Behati.

Adam Levine se resno drži poročnih zaobljub, zvest je v sreči in nesreči, bolezni in zdravju, ljubil bo in spoštoval vse dni svojega življenja, očitno pa bo pridobival tudi kilograme ob ženini nosečnosti.

37-letni pevec skupine Maroon 5, Adam Lavine in njegova 27-letna žena Behati Prinsloo, sta eden najbolj zabavnih parov med znanimi obrazi, zdaj pa pričakujeta svojega prvega otroka. Kako dolgo je Behati noseča, sta pokazala s fotografijo na Instagramu, kjer pa je videti kot, da tekmujeta, kateri bo imel večji trebušček. Fotografijo je objavil pevec in spodaj pripisal: »20 in končno žarim. #tudijazsemnoseč.«

Nedavno je v enem izmed televizijskih šovov Adam povedal, da pričajujeta deklico v mesecu septembru. Povedal je še, da se Behati počuti odlično, a je vse čas lačna in je čudno hrano. »Lubenica mora biti vedno doma, no bolje lubenica, kot kisle kumarice,« se je še pošalil.

Behati pa ni edini Victoria's Secret model, ki pričakuje otroka. Njena prijateljica Candice Swanepoel je nedavno potrdila, da je noseča in da pričakuje otroka z njenim zaročencem Hermannom Nicolijem, s katerim je v zvezi že več kot 10 let.

prejšnji članek
Najepreprostejši recept za jagodni sladoled!
Njenih 5 minut
Najepreprostejši recept za jagodni sladoled!
naslednji članek
Ali se zaljubite prehitro?
Zdravje
Ali se zaljubite prehitro?