pokol-v-šoli-vladislava-ribnikarja, obletnica-pokola
Svet24.si

Srbija pred obletnico krvavega poboja v beograjski šoli

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Multimilijonar, narkoman in ženskar, ki bo postal očka

9. 5. 2016; 11.48
Avtor: C. P.
Russell Brand

Russel Brand - oboževan in osovražen. foto: arhiv

Russel Brand je najbolj nenavaden sodobni zvezdnik, ki z lahkoto prehaja med odrom, politiko in filmom.

"Priznam, da sem sebičen, ugotovil pa sem tudi, da sreča na račun drugih ne prinaša nič dobrega," 
to je le ena od odkritih izjav kontroverznega britanskega komika in igralca Russela Branda (40). Sebičnost je pokazal tako, da se je od pevke Kate Perry ločil kar po telefonu in od takrat z njo ni več spregovoril.

Po telefonu je prav tako žalil javno osebnost, zaradi česar je bil v nemilosti javnosti, ob službo in še na sodišču. Ne le to, Russel Brand ima dolgo zgodovino odvisnosti od mamil in spolnosti. O čemer govori brez sprenevedanja. Prav o svojem kaotičnem življenju je napisal tudi knjigo. Torej, še en razvajeni, egocentrični zvezdnik z veliko denarja in veliko umazanega perila? 

Russel Brand preseneča s tem, da je izjemno razgledan, govori kot doktor filozofije in glede politike zapre usta celo najboljšim britanskim novinarjem. Na odru govori o socialnih težavah mladih, Jezusu, Budi in jogi v eni sapi. Možnost za napredek družbe vidi v duhovni revoluciji. Zato koraka z megafonom v roki po londonskih ulicah, če gre za pravice malih ljudi. Najbolj kritičen je do politike in britanske kraljeve družine, saj meni, da ščiti le bogate.

Sprememba v zasebnem življenju

Žensk v življenju Russela Branda prav gotovo ni manjkalo, a videti je bilo, da se ni zmožen ustaliti. Njegove ljubezenske zveze so bila vse opažene v medijih. Razmerje je imel s Kate Moss, Courtney Love, Geri Halliwell in hčerko bogataša Jemimo Goldsmith. Kratka poroka s Kate Perry pa se je klavrno končala. Zato je vse presenetila novica, da bo kmalu postal očka. Z dekletom Lauro Gallacher (27), ki je v petem mesecu nosečnosti, pričakujeta naraščaj. Vsi se sprašujejo na kakšen način bo očetovstvo vplivalo na razvpitega zvezdnika. Morda je čas za otroške komedije?
Da je samovšečen, o tem ni dvoma.

Da je samovšečen, o tem ni dvoma. foto: Reutres

Ko je treba protestirati si vzame čas.

Ko je treba protestirati si vzame čas. foto: Reuters

prejšnji članek
Uganite, kdo so najbolj popularne zvezdniške mame!
Svet slavnih
Uganite, kdo so najbolj popularne zvezdniške mame!
naslednji članek
Z ametistom je še vino boljše
Zdravje
Z ametistom je še vino boljše