kranj, prometna-nesreča, avtobus
Svet24.si

Policija išče voznika avtobusa, ki je v Kranju trčil v kolesarko

gašper bedenčič
Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi številko osumljenega pobiralca provizij

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Nedopustno: Poročil se je s posvojenko

16. 5. 2016; 09.00
Avtor: C. P.
RTX2DSF4

Woody Allen in Blake Lively foto: Reuters

Sin Mie Farrow znova obtožuje kultnega režiserja Woodyja Allena spolnega napada na njegovo sestro.

Ronan Farrow, sin ameriške igralke Mie Farrow in kultnega režiserja Woodyja Allena, slednjega znova obtožuje spolnega napada na njegovo sestro, hčerko režiserja in igralke, Dylan Farrow.

Ronan novinarje obtožuje, da slavnega režiserja ne sprašujejo neprijetnih vprašanj o njegovem odnosu do otrok in posvojenke, s katero se je poročil. Soon-Yi je soproga Woodyja Allena, spoznal pa jo je kot otroka, ki ga je posvojila njegova žena Mia Farrow. Našli so fotografije gole 16-letne  Soon-Yi, ki jih je posnel režiser, še ko je bil poročen z njeno materjo in ona njegova posvojena hči.

Obtožbe na račun očeta je Ronan Farrow objavil leta 2014 v New York Timesu, od takrat, je zapisal prejšnji teden, se ni spremenilo nič na bolje - moj oče napada svojo hči in prepoveduje objavljanje neprijetnih zgodb iz preteklosti. Poudaril je, da verjame svoji sestri Dylan Farrow, da jo je oče spolno napadel, čeprav ni bil obsojen na sodišču. Sodnik je proces prekinil zaradi ranljivosti otroka.

V medijih se zopet delijo mnenja glede režiserja. Kritike letijo tudi na račun Blake Lively, ki je režiserja spremljala prejšnji teden v Cannesu na filmskem festivalu, češ, da na račun svoje kariere ne spregovori o tem, kaj si misli o obtožbah na račun Woddyja Allena.

Režiser na ponovne obtožbe glede spolnega napada odgovarja, da se je vse povedal že leta 2014 in da ne bere ničesar o sebi.
Soon-Yi in Woody Allen

Soon-Yi in Woody Allen foto: Reuters

Ronan Farrow

Ronan Farrow foto: Reuters

prejšnji članek
Suha koža?
Moda&Lepota
Suha koža?
naslednji članek
Urša Draž že 5 mesecev skriva nosečnost!
Svet slavnih
Urša Draž že 5 mesecev skriva nosečnost!