Mile Ćulibrk
Svet24.si

Umrl izbrisani kralj pleskavic, velik prijatelj Olimpije

Vežnaver
Necenzurirano

Afera sodna stavba: ko je država plačala milijone, jih je Vežnaver takoj nakazal naprej

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Uspešni nogometaš ne varčuje pri modi in otroku

22. 5. 2016; 11.00
Avtor: Andreja Comino/Zvezde
josip ilicic

Josip Iličić se veseli prvega otroka, hčerke. foto: Arhiv Svet24

Čeprav je nogometaš Fiorentine Josip Iličić s svojimi uspehi že zdavnaj zaslužil milijone evrov, ostaja skromen in se izogiba pozornosti medijev.

Zato pa si da duška na igrišču, kjer je eden najboljših strelcev italijanske lige, navijači pa ga kujejo v nebo. Na poti ga podpira njegovo dekle Tina Polovina, s katero v kratkem pričakujeta rojstvo prvega otroka.

Josip je od malega vajen trdo delati, njegova pot do uspeha pa je bila težka in polna ovir. Oče mu je umrl, ko še ni dopolnil eno leto, in njegova mama je dala vse od sebe, da je nadarjenega sina podpirala na športni poti. Ob strani pa so mu stali tudi številni sorodniki, ki še danes z njim delijo veselje ob njegovih uspehih. Igrati za enega najprestižnejših in najbolj prepoznavnih evropskih klubov pač ni mačji kašelj, milijoni evrov, ki jih ob tem zasluži, pa tudi ne. Toda Josipova najbolj goreča navijačica je njegovo dekle Tina, s katero sta skupaj še iz časov, ko mu še ni šlo tako dobro. Lepa rjavolaska je bila tudi sama športnica, trenirala je atletiko, zato razume njegov življenjski slog, podrejen treningom in tekmam. Stoji mu ob strani in mu pomaga, kadar mu je težko, ter deli z njim lepe in manj lepe trenutke. Športnik je že zdavnaj nehal šteti, kolikokrat je šla z njim teč, da je nabiral kondicijo. Njuno življenje v Italiji je drugačno od tistega v Sloveniji. Tam se Josip tako rekoč ne more obrniti, ne da bi ga kdo prepoznal. V Sloveniji je drugače, kar mu ustreza. Tukaj ga marsikdo niti ne prepozna, na ulicah Firenc pa ga pogosto prosijo za drese in nekateri želijo celo denar. Oglašajo se mu znani in neznani, vendar Josip pravi, da je to pač sestavni del tega, kar počne.

Kmalu bodo trije

Le redki vedo, da sta športnik in njegova izvoljenka velika navdušenca nad modo. Spremljata modne smernice in se po njih tudi ravnata. V svojih omarah imata veliko kosov priznanih blagovnih znamk, ki si jih z njegovimi zaslužki seveda zlahka privoščita. Svoje navdušenje nad modo je Tina izrazila pred kratkim, ko je brezhibno modno urejena od nog do glave ploskala oblikovalcem in oblikovalkam na ljubljanskem tednu mode. Zaobljeni trebuh ji ni bilo težko vključiti v svoj izbor oblačil. Nogometaš in njegovo dekle pa ne bosta prav nič varčevala še pri eni stvari: urejanju otroške sobe. Postavnega športnika in njegovo izvoljenko so zdravniki razveselili z novico, da bo njun prvi otrok deklica.






prejšnji članek
Nekdaj so bili del obleke
Njenih 5 minut
Nekdaj so bili del obleke
naslednji članek
V tretje gre rado za Evo?
Svet slavnih
V tretje gre rado za Evo?