Konoplja
Svet24.si

Konoplja zmore dekontaminirati zemljo, onesnaženo z umetnimi kemikalijami

1664388706-21082006-3809c5aa897e1de8855faa79abd1a63c
Necenzurirano

Konec stečaja cerkvenega Zvona: izgubljenih 800 milijonov evrov, tožbe in ovadbe padle

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

V svetu slavnih odmeva tragična smrt

2. 6. 2016; 11.57
Avtor: K.A.
Britney Spears
Težko je verjeti, da se je končalo življenje nadarjenega umetnika.

Ameriška pop princeska Britney Spears je te dni povsem neutolažljiva, saj je ostala brez svojega priljubljenega koreografa Andrea Fuentesa, ki je umrl pri komaj 40 letih. Fuentes se je nedavno udeležil pogreba prezgodaj preminulega Princea in takrat na Instagramu zapisal: "Tako zelo lepa počastitev v čast enega in edinega Princea."

Fuentes je sodeloval pri številnih videospotih slavne pevke, med najbolj odmevnimi pa so zagotovo: Sometimes, I’m a slave 4 U in Crazy. Izjemno talentirani Fuentes je sodeloval tudi z Beyonce, Princom in No Doubt.

Andre Fuentes

Za zdaj še ni jasno kaj je povzročilo njegovo nenadno smrt, njegova tesna prijateljica in sodelavka Melissa Miles pa je ob tej tragični izgubi zapisala: "Moj dragi Andre Fuentes povsem sem v šoku. Bil si moj prvi plesni učitelj, kasneje mentor in sedaj še prijatelj. Ti si videl v meni nekaj, kar drugi niso. Verjel si vame bolj, kot sem si sama kdajkoli upala. Nikoli ne bom pozabila najinih pogovorov, ki so mi pomenili vse na tem svetu. Pogrešala te bom bolj kot sploh lahko z besedami opišem. Hvala ti za vse kar si naredil v svetu plesa. Spremenil si mi življenje, kot še tudi mnogim drugim. Dokler se ne vidiva znova."

prejšnji članek
Prva slovenska glasbenica na BBC
Svet slavnih
Prva slovenska glasbenica na BBC
naslednji članek
Premaga bakterije, glivice in vnetja
Zdravje
Premaga bakterije, glivice in vnetja