kolo, kolesar, tovornjak, splošna, simbolična Svet24.si

Groza na Glavarjevi cesti v Komendi

foto Monika Vranič 2 Svet24.si

FOTO: 25-letna Monika odšla peš od doma in ...

hitri test, keele, študenti Svet24.si

V študentsko leto s pogojem PCT

karl erjavec pl 5 Reporter.si

Erjavec za uničenje Desusa krivi poslance, ...

matej tonin oklepnik tank tw mors Necenzurirano

Od ZDA za 30 milijonov kupili oklepnike, ki so ...

SEVERINA Odkrito.si

Severina: Afera s črnogorskim mafijašem?

sveca Ekipa24.si

Tragično: v grozljivi prometni nesreči je ...

Znan igralec ženske menja kot spodnjice!
| S.D./Zvezde

Znan igralec ženske menja kot spodnjice!

Profimedia

Leonardo DiCaprio z novim dekletom, manekenko, seveda.

Hollywoodski zvezdnik Leonardo DiCaprio je po najnovejših informacijah spet oddan. Njegovo srce se je ogrelo za lepo poljsko manekenko Elo Kawalec. Tudi Ela je blondinka, dolgolaska, modrooka, visoka tam okoli 175 centimetrov, skratka ženska po Leovem okusu.

Zaljubljenca sicer še nista javno potrdila zveze, se pa ne skrivata več. In tako ju zadnje tedne redno videvajo, kako skupaj kolesarita po New Yorku, hodita na kosila in se držita za roke. Le tistega prvega poljuba v javnosti paparaci za zdaj še niso dočakali. Je pa več kot očitno, da je 42-letni zvezdnik odlično razpoložen oziroma, kot pravijo prijatelji, Ela na njem dela čudeže. »Postal je veliko bolj sproščen, zabaven in nasmejan. Ta Poljakinja je kot nalašč zanj.«

No, ampak enako so govorili tudi za vsa njegova nekdanja dekleta. Samo spomnimo: Leovo srce je v preteklosti norelo za manekenkami Gisele Bündchen (35), Bar Refaeli (30), Toni Garrn (23) in Kelly Rohrbach (26), zdaj pa je na vrsti Ela. Koliko je lepotica stara, ni znano. Znano pa je, da dela pod okriljem modne agencije Elite Models in da se najraje fotografira v bikiniju.