bolnišnica
Svet24.si

Družinski zdravniki: Če se to zgodi, bomo kmalu lahko pisali le še recepte

borut petek
Necenzurirano

Nekdanji Janšev zaupnik je zdaj milijonar. Kdo ga plačuje za svetovanje?

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Znan igralec ženske menja kot spodnjice!

4. 6. 2016; 12.00
Avtor: S.D./Zvezde
DiCaprio leonardo in Ela

foto: Profimedia

Leonardo DiCaprio z novim dekletom, manekenko, seveda.

Hollywoodski zvezdnik Leonardo DiCaprio je po najnovejših informacijah spet oddan. Njegovo srce se je ogrelo za lepo poljsko manekenko Elo Kawalec. Tudi Ela je blondinka, dolgolaska, modrooka, visoka tam okoli 175 centimetrov, skratka ženska po Leovem okusu.

Zaljubljenca sicer še nista javno potrdila zveze, se pa ne skrivata več. In tako ju zadnje tedne redno videvajo, kako skupaj kolesarita po New Yorku, hodita na kosila in se držita za roke. Le tistega prvega poljuba v javnosti paparaci za zdaj še niso dočakali. Je pa več kot očitno, da je 42-letni zvezdnik odlično razpoložen oziroma, kot pravijo prijatelji, Ela na njem dela čudeže. »Postal je veliko bolj sproščen, zabaven in nasmejan. Ta Poljakinja je kot nalašč zanj.«

No, ampak enako so govorili tudi za vsa njegova nekdanja dekleta. Samo spomnimo: Leovo srce je v preteklosti norelo za manekenkami Gisele Bündchen (35), Bar Refaeli (30), Toni Garrn (23) in Kelly Rohrbach (26), zdaj pa je na vrsti Ela. Koliko je lepotica stara, ni znano. Znano pa je, da dela pod okriljem modne agencije Elite Models in da se najraje fotografira v bikiniju.

prejšnji članek
Slavna igralka nekoč ljubka deklica, danes pa povsem drugačna!
Svet slavnih
Slavna igralka nekoč ljubka deklica, danes pa povsem drugačna!
naslednji članek
Bombažno perilo je najboljše!
Zdravje
Bombažno perilo je najboljše!
#nasazenazenska
nasazenazenska