EU Digitalno COVID potrdilo Svet24.si

Pozor, če ste digitalno covidno potrdilo ...

rešilec Svet24.si

V Mariboru odjeknila eksplozija, poškodovana ena ...

Mitja Okorn Svet24.si

Avtor dokumentarca o covidnih bolnikih "v šoku"

igor zorcic bobo1 Reporter.si

Igor Zorčič bo ustanovil stranko do konca leta, ...

20210610-01064860 Necenzurirano

Lepo je biti minister Dikaučič #kolumna

Branko Čakarmiš Odkrito.si

Kaj se dogaja na snemanju Slovenija ima talent?!

mandaric Ekipa24.si

BOMBA vseh BOMB!!! Kdo bo NOVI ŠPORTNI DIREKTOR ...

Še nedavno prostitutka, zdaj prava zvezdnica
| A.K.

Še nedavno prostitutka, zdaj prava zvezdnica

»Igra prestolov me je rešila prostitucije«.

Trenutno najbolj znana serija na svetu Game of Thrones oz. Igra prestolov, je serija, ki je Josephine Gillian rešila življenje.

Že jutri zvečer bodo v novem nadaljevanju gledalci lahko videli vrnitev Marei, gibčne in rdečelase prostitutke, ki je bila, ironično, tudi v resnici prostitutka.

Igralka je tudi v resnici služila denar s prostituiranjem, preden je dobila vlogo v seriji. Šele ta vloga ji je končno omogočila, da se reši temačnega življenja prostitucije. Danes je 27-letnica prepoznavna kot resna in prava igralka, pa čeprav ni imela nikakršnega poklicnega usposabljanja, le moč razumevanja sveta.

»Igra prestolov me je rešila prostitucije in me nardila veliko močnejšo osebo,« pravi igralka. »Delala sem kot kurba, zraven sem snemala še pornografske filme pod imenom Sophie O'Brien, ko sem na spletni strani za igralke v filmski industriji zagledala oglas. Iskali so mlado žensko z naravnimi prsmi, brez tattoojev, ki ji ni problem se sleči pred kamero. In tako sem takoj poslala svojo fotografijo. Nazaj so mi napisali, da me želijo, jaz pa sem bila navdušena nad priložnostjo, da bom resnično igrala kot igralka. A nisem vedela, kako mi bo to spremenilo življenje.«

Igra prestolov avtorja Georgea R.R. Martina, ki je napisal knjige, po katerih so posneli serijo, je dobila 26 emmyjev, v povprečju pa eno epizodo spremlja kar 8,6 milijonov gledalcev.

Josephine je imela otroštvo zaznamovano z mnogimi spolnimi zlorabami, alkoholom in drogami. Obiskovala je 24 različnih šol, medtem ko je njena mama skakala iz enega nasilnega razmerja v drugega, vse dokler je niso pri 12. letih dali v rejništvo.
»V oskrbo so me dali k družinskem prijatelju, ki mi je ponujal marihuano, alkohol, me napeljal na kokain pri štirinajstih. Posiljevati me je začel dve leti kasneje, potem pa me je posojal še svojim prijateljem. Bila sem preveč prestrašena, da bi komu povedala, saj mi je grozil, da me bo pokopal na vrtu, če komu povem. Rekel je, da je to že počel in jaz sem mu verjela,« še pravi.
Njeno otroštvo je na njej pustilo pečat, da je nevredna pravezga razmerja, zato je kasneje preklicala svojo zaroko in se obrnila v prostitucijo, da je preživela.

Na začetku snemanja je bila zelo živčna, a je kaj hitro ugotovila, da je tam še nekaj igralk, ki prihajajo iz podobnega ozadja kot sama.
Josephine je odločena, da bo svoj uspeh peljala dalje in iskala bolj konvencionalne vloge.