pri belokranjcu
Svet24.si

Podnevi jih ne vidijo, ponoči pa se vsi krvoločni prikradejo čisto do hišnih vrat

1694618501-img-8801-purg-1694618444412
Necenzurirano

19 kirurgov pisalo ministrici, naj ustavi načrte šefa celjske bolnice

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Ranko Babić vara ženo?

14. 6. 2016; 09.28
Avtor: Sonja Javornik/Zvezde
Ranko Babić in Ana Dolinar

Ranko Babić je vzel trač kot kompliment, da več kot prepričljivo igra zaljubljenega Ibra, medtem ko Ana pravi, da ji je že vseeno, kaj se o njej piše, in se raje posveča hčerkama in možu. foto: Marko Vavpotič

Prejšnji teden je članek v časopisu Svet24 razkril, da celo sodelavci na snemanjih nadaljevanke Ena žlahtna štorija namigujejo, da je med igralcema Rankom Babićem in Ano Dolinar več kot samo prijateljstvo.

Za Ano je to že drugo namigovanje na afero, saj naj bi bil njen zakon z režiserjem Sebastijanom Horvatom že med prvo sezono pred hudo preizkušnjo.

Zanjo je bilo takrat to ne le boleče, pač pa skoraj usodno namigovanje, saj sta bila v tistem času z možem v postopku posvojitve. Odgovornim sta le s težavo razložila, da se imata še vedno rada in da nameravata skupaj skrbeti za otroka. Zdaj pa pravi, da je trači ne zanimajo več in da ne misli ničesar komentirati, čeprav je ravno dan po objavi obležala doma s temperaturo.

Podobno se je na pisanje odzval tudi Ranko Babić, ki se je sicer tokrat v govoricah o prešuštvu znašel prvič. Ampak očitno je tudi ta trač vzel bolj za šalo kot zares. »Članek je na snemanju poskrbel za veliko smeha. Vsi se sprašujejo, kdo je ta skrivnostni vir, in predlagajo, da se javi. Morda bi bil – glede na veliko domišljije, ki jo očitno premore – koristen za pisanje scenarija Ene žlahtne štorije. Primož Forte, ki igra Guštota, je prišel do mene in rekel, da je užaljen, ker je mislil in bil prepričan, da se med nama krešejo iskrivi pogledi. On je še najbolj razumel celotno situacijo, ker je tudi sam bral podobne članke o sebi, ko so ga povezovali z Ajdo Smrekar, ki v seriji igra njegovo veliko ljubezen Zalo. Vse skupaj sem vzel kot pohvalo za mojo igro v seriji. Očitno svoje delo opravljam več kot odlično. Edina stvar, ki me je zaskrbela, je bil odziv moje Nataše, ampak me je tudi ona prijetno presenetila, ko je rekla: 'Kaj bi šele bilo, če bi hodil na AGRFT!',« nam je povedal vedno ljubeznivi in zabavni Ranko.



prejšnji članek
Tudi temu zvezdniku nesreča ni prizanesla
Svet slavnih
Tudi temu zvezdniku nesreča ni prizanesla
naslednji članek
Legendarna pevka tik pred bankrotom in smrtjo
Svet slavnih
Legendarna pevka tik pred bankrotom in smrtjo
#obraziavenija
obraziavenija