stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836
Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega svetovalca ministrice Prevolnik Rupel.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Znana voditeljica tega ne obžaluje

1. 7. 2016; 06.02
Avtor: C. R.
Chelsea Handler
Televizijska voditeljica Chelsea Handler je priznala, da je pred 16. rojstnim dnem dvakrat umetno prekinila nosečnost.

Chelsea Handler, ki je zaslovela na račun večernega pogovornega šova Chelsea Lately na kanalu E!, leta 2012 pa jo je revija Time uvrstila na seznam stotih najvplivnejših ljudi na svetu, je v intervjuju za Playboy spregovorila o svojih prekinitvah nosečnosti.

Umetno je nosečnost namreč prekinila dvakrat, in to preden je bila stara 16 let. »Ko sem zanosila, mi najprej sploh ni padlo na pamet, da bi splavila. Vendar se mi je kasneje ideja, da bi sama vzgajala otroka, glede na to, da si takrat po temi nisem upala niti sama domov, zdela smešna. Ko sem prekinila nosečnost, sem začutila olajšanje v vseh pogledih,« je povedala in dodala, da je zanosila zaradi tega, ker med spolnim odnosom z moškim ni uporabljala zaščite, in to kljub temu da ni bil niti približno moški njenega življenja.

Istega leta je voditeljica še enkrat zanosila. »Vem, da je bilo to zelo neodgovorno, vendar vsi grešimo in vesela sem, da sem takrat razmišljala s trezno glavo in da sem imela pravico do splava. Stara sem 41 let in nikoli do zdaj nisem pomislila, da bi vendarle morala roditi otroka,« je zaključila.

Voditeljica ni naklonjena kandidatu za predsednika ZDA Donaldu Trumpu, kar je izkazala s posebno fotografijo. foto: Instagram

Trumpu ni naklonjena

Spomnimo, da jezična voditeljica sicer ni naklonjena trenutnemu republikanskemu kandidatu za predsednika ZDA Donaldu Trumpu. To je pred časom izkazala tudi s pomočjo prav posebne fotografije, na kateri se je pojavila skoraj popolnoma gola. Na njenem hrbtu pa je bilo mogoče razbrati sporočilo "Trump je rit." 

prejšnji članek
Ne boste verjeli, koliko žensk to počne!
Odnosi
Ne boste verjeli, koliko žensk to počne!
naslednji članek
Ali nosi Eva Irgl v sebi sladko skrivnost?
Svet slavnih
Ali nosi Eva Irgl v sebi sladko skrivnost?