zahi hawass
Svet24.si

Resnični Indiana Jones

matjaz kovacic bobo
Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so krivi lokalni šerifi.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Kaj se dogaja s sinom slavnega igralca?

8. 7. 2016; 04.33
Avtor: C. R.
jaden smith
Sin Willa Smitha se je začel ukvarjati z modo, s katero želi spreminjati svet.

Sedemnajstletni igralec Jaden Christopher Syre Smith se pogosto v javnosti pojavlja oblečen v krilu ter se ne sramuje tudi bolj ekstravagantnih oblačil. »Morate verjeti vase,« pravi Jaden. »Svet me bo trpinčil ne glede na to, kaj bom delal, zato mi bo še naprej vseeno. Delal bom enako in še kaj drugega.«

Zvezdnik filma Karate Kid je pred kratkim v svet mode izstrelil svojo blagovno znamko MSFTSrep in je glede tega zelo ambiciozen. »Želim spremeniti način razmišljanja o obleki in življenju,« je pred kratkim dejal za Nylon magazin.

Jaden, ki se sicer trenutno posveča dokumentarni seriji o newyorškem hip hopu 70-ih letih prejšnjega stoletja (The Get Down), upa, da bo njegova slava doprinesla k drugačnemu pogledu na izbiranje in nošenje oblačil glede na spol. »Veste, čez pet let bo morda nek otrok v šoli nosil krilo in drugi otroci ga zaradi tega ne bodo pretepli. Prebijam led, da se bodo kasneje mojim otrokom in bodočim generacijam nekatere stvari zdele normalne, čeprav se ljudem v preteklosti niso,« je še dejal. 

prejšnji članek
Vodoodporne zaščitne kreme so lahko celo manj alergene!
Zdravje
Vodoodporne zaščitne kreme so lahko celo manj alergene!
naslednji članek
Platnice knjig skrivajo herpes, pa tudi kokain
Kultura
Platnice knjig skrivajo herpes, pa tudi kokain