Stanislav Štuhec
Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga pogrešajo že od 10. aprila

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Saša Lendero sprejela takšno odločitev

22. 7. 2016; 09.28
Avtor: mv
Saša Lendero- foto 4

"Čeprav je mraz in grdo piha, moje dobre volje ni tako lahko odpihniti," pravi pevka. foto: facebook

Saša Lendero se je odločila, da letošnje poletje posveti hčerki Arii, partnerju Mihi in ustvarjanju nove glasbe. Družina že nekaj časa uživa na morju, pevka pa tudi na počitnicah razmišlja o naslednjih korakih v glasbi, ki ji letos, kot pravi, daje prednost pred televizijskimi projekti.

Saša je s svojimi oboževalci ves čas v stikih preko družbenih omrežij, kjer je pred dnevi predstavila tudi svojo novo pesem Da ne padem dol, v kateri pravi, da včasih tudi ona potrebuje odmor, hrano z žara in hladno pivo ali »špricer«. In natanko to na dopustu, kjer ji družbo delajo njen dolgoletni partner Miha Herzog, hčerka Aria ter prijatelji, tudi počne.

Saša z dolgoletnim partnerjem Miho Herzogom. foto: facebook

Nabira energijo za prihajajoče izzive, ki jo čakajo jeseni in so predvsem glasbeno obarvani. Pogrešala je ustvarjanje pesmi in nastopanje, zato je za nekaj časa odložila svojo televizijsko kariero in vlogo voditeljice prepustila drugim. »Po skoku na morje sledi priprava norih projektov za sam vrh nemške šlager scene. Srečna in hvaležna sem zaradi vseh novih priložnosti, ki so se letos odprle – to leto bom 100-odstotno zapisana glasbi, ne televiziji,« je razložila Saša, ki na morju uživa kot že dolgo ne.

Preproste stvari jo osrečujejo

»Trenutki, ki delajo življenje lepo. Preproste stvari in veliko ljubezni napolnijo srce s srečo,« je le ena od njenih objav na facebooku, kjer je razkrila tudi, da je niti slabo vreme na dopustu ni razžalostilo. Nasmejana in polna zagona si polni baterije v družbi svojih najbližjih in je presrečna, da so njeni oboževalci tako lepo sprejeli novo pesem in ji niso zamerili začasne odsotnosti z glasbenih odrov.

Saša uživa v preprostih stvareh, ki ji srce napolnijo s srečo.

Saša uživa v preprostih stvareh, ki ji srce napolnijo s srečo. foto: facebook

Na morju z družino nabira energijo za nove glasbene izzive.

Na morju z družino nabira energijo za nove glasbene izzive. foto: Osebni arhiv

Na morju jim družbo dela tudi družinska psička Candy.

Na morju jim družbo dela tudi družinska psička Candy. foto: facebook

"Dej mi, dej, roštilj na verando, pivo in bevando, da ne padem dol!" je fotografijo z dopusta z refrenom svoje nove pesmi podpisala Saša.

"Dej mi, dej, roštilj na verando, pivo in bevando, da ne padem dol!" je fotografijo z dopusta z refrenom svoje nove pesmi podpisala Saša. foto: facebook

"Morje, črički in kofetkanje ter intervju ob izidu moje poletne pesmi, ki ste jo tako lepo sprejeli," je svoj ustvarjalni kotiček razkrila glasbenica.

"Morje, črički in kofetkanje ter intervju ob izidu moje poletne pesmi, ki ste jo tako lepo sprejeli," je svoj ustvarjalni kotiček razkrila glasbenica. foto: facebook

prejšnji članek
Ne pozabite na kožo na vašem vratu!
Moda&Lepota
Ne pozabite na kožo na vašem vratu!
naslednji članek
Ga bo igralka zapustila, ker se je zredil?
Svet slavnih
Ga bo igralka zapustila, ker se je zredil?