nevihta, strele
Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo najbolj mokro

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Maščevanje Lady Di: Obleka prevarane ženske, ki sporoča »poglej, kaj zamujaš«

3. 8. 2016; 10.09
Avtor: C. R.
diana
Nihče ni obtoževal prevarane Lady Di, mediji pa so kasneje modni kos grške oblikovalke, ki ga je oblekla, razglasi za "obleko maščevanja".

Grška oblikovalka Christina Stambolian se je v zgodovino zapisala konec junija 1994, ko je princesa Diana oblekla njeno obleko. Slednja sicer ni bila nič posebnega ali drugačnega, vendar jo je oblekla na dan, ko je princ Charles javno priznal, da je princeso prevaral ter da je v zvezi s Camillo Parker Bowles. Diana in Charles sta bila takrat še vedno poročena, čeprav sta že nekaj let živela ločeno. Lady Di se je istega dne udeležila poletne zabave, ki je potekala v Serpentinski galeriji pri Kensingtonski palači v središču Londona. 

Čeprav je Diana najprej nameravala obleči elegantno obleko oblikovalca Valentina, si je v zadnjem trenutku premislila in oblekla črno svileno obleko, ki je razkrivala kolena ter poudarila njeno postavo. 

"Obleka se ji je zdela preveč drzna," je kasneje v intervjujih priznala Christina Stambolian, ki je obleko za princeso skreirala že tri leta pred odmevnim dogodkom. Očitno je tega dne želela izgledati kot "punčka za milijon dolarjev", kar je na koncu tudi dosegla. Takrat nihče ni obtoževal lepe Diane, mediji pa so kasneje modni kos grške oblikovalke razglasi za "obleko maščevanja". 

Po njeni smrti so črno obleko prodali na dobrodelni dražbi.

prejšnji članek
Britanska pevka o bitki s težko boleznijo
Svet slavnih
Britanska pevka o bitki s težko boleznijo
naslednji članek
3 astro znaki veljajo za neprekosljive ljubimce
Horoskop
3 astro znaki veljajo za neprekosljive ljubimce