Stanislav Štuhec
Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga pogrešajo že od 10. aprila

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Hči Tanje Ribič nekoč "spaka", danes izjemno kreativna!

9. 8. 2016; 05.32
Avtor: C. R.
Zala Đurić Ribič

foto: M24

Zala Đurić Ribič, hči Branka Đurića in Tanje Ribič, zbira denar za svojo pesniško zbirko.

Zala Đurić Ribič, ki se trenutno izobražuje na newyorški igralski akademiji, na platformi za nagradno množično financiranje Adrifund zbira denar za svojo pesniško zbirko Zbrka.

»Postala sem plodna, pognojili ste moj pesniški potencial in rodila sem zbirko. No, ni še uzrla svetlobe, malo ji še manjka. Umetnost za umetnost, pomagajte mi, podprite me in pomagala bom, podprla vas bom z lepo umetnostjo, visoko frekvenco, odkačenimi nagradami, poljubčki, objemčki, poezijo,« je zapisala Zala, ki želi s pomočjo platforme zbrati vsaj 4100 evrov. Zbirko bo predstavila 5. septembra.

Disleksija in hiperaktivnost

Nadarjena in iznajdljiva Zala v svoji predstavitvi na omenjeni platformi sicer še razkriva, čemu se mora zahvaliti za svojo kreativnost. Čeprav je imela v šoli sprva težave zaradi hiperaktivnosti in disleksije, je kasneje ugotovila, da je lahko to tudi prednost. »Ugotovila sem, da nisem le hiperaktivna, ampak tudi disleksična. To je pomenilo konec učenja na pamet. Več kot sem se učila, slabše ocene sem dobivala. Vedela sem, da nisem neumna, čeprav so me drugi gledali, kot da bi bila neke vrste spaka,« je razkrila Zala, ki je sicer kasneje ugotovila, da je lahko dejstvo, da ne sodi v določene okvire, tudi prednost, predvsem pri kreativnosti.

prejšnji članek
Znana lepotica pijana smešila svojega bolnega sina
Svet slavnih
Znana lepotica pijana smešila svojega bolnega sina
naslednji članek
Dnevna soba naj bo v takšnih barvah!
Zdravje
Dnevna soba naj bo v takšnih barvah!
#nasazenazenska
nasazenazenska