stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215
Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij postane "običajna praksa"

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

V postelji so rade z vsemi

11. 8. 2016; 09.23
Avtor: A.K.
Megan Fox
Zvezdnice, ki ljubijo ženske in moške.

Te znane dame se ene izmed najbolj atraktivnih žensk na svetu in bi lahko zapeljale skoraj vsakega moškega, ki bi si ga zaželele. A moški imajo hudo konkurenco, saj so zvezdnice pravzaprav biseksualne.

O njihovem seksualnem življenju se je mnogo stvari šušljalo, zato so zvezdnice odprle svoje srce in priznale, da jih privlačijo tako ženske kot tudi moški.

Megan Fox

Megan Fox je v intervjuju za časopis Esquire leta 2011 potrdila, da ljubi ženske in moške. »Sem biseksualka in v to ni dvoma. A istočasno sem dvolična, saj nikoli ne bi bila z žensko, ki je biseksualka, saj to pomeni, da ona spi tudi z moškimi. Moški so lahko packi, nikoli ne bi spala z žensko, ki je že spala z moškim,« je poskušala pojasniti svojo spolno usmerjenost in želje lepa igralka. Nedavno je rodila tretjega otroka igralcu Brianu Austinu Greennu.

Amber Heard

»Nikoli nisem želela, da bi bilo videti kot, da nekaj skrivam,« je priznala igralka o svoji seksualni usmerjenosti. Trenutno je v središču škandala zaradi ločitve od Johnnyja Deppa, ki ga je obtožila, da jo je fizično zlorabljal. Pred njim je bila v zvezi s fotografinjo Tasyo Van Ree.

Angelina Jolie

»Nekoč sem ljubila ženske in spala z njimi. Če ljubiš žensko, jo želiš zadovoljiti, sploh, če si ženska, potem veš, kako delati določene stvari,« je rekla igralka v nekem intervjuju. Angelina je v zakonu z Bradom Pittom, s katerim ima 6 otrok.

Drew Barrymore

»Me ženske spolno privlačijo? Da, seveda. Vedno sem se štela med biseksualce. Obožujem žensko telo,« je leta 2003 v intervjuju za časopis Contact povedala igralka. Nedavno je javno oznanila, da se ločuje od soproga Willa Kopelmana.

Fergie

Pevka skupine Black Eyed Peas je govorice o svoji seksualni usmerjenosti potrdila leta 2009. Z igralcem Joshom Duhamelom je poročena od leta 2009, z njim pa ima tudi sina Axla.

Amber Rose

Najhujša sovražnica Kim Kardashian in nekdanje dekle Kanyeja Westa je pojasnila govorice o biseksualnosti tako: »Sem zelo odprta, kar se tiče seksualnosti. Lahko sem zaljubljena v žensko in v moškega. Lepoto lahko najdem v vsakem, v suhem in bolj polnem, ne glede na barvo kože in nacionalnost. Ne zanimajo me seks v troje, orgije in takšne stvari.«

prejšnji članek
S posebno prehrano sta se znebili aken
Moda&Lepota
S posebno prehrano sta se znebili aken
naslednji članek
Nuška Drašček bije težko bitko
Svet slavnih
Nuška Drašček bije težko bitko