Annalena Baerbock
Svet24.si

Sledi kibernetskega napada na nemško vladajočo stranko vodijo v Moskvo

matjaz kovacic bobo
Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so krivi lokalni šerifi.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Znana slovenska voditeljica iskreno o kilogramih

13. 8. 2016; 08.00
Avtor: Andreja Comino
mitic

foto: Arhiv uredništva

Ana Maria Mitič je ena najbolj vsestranskih slovenskih igralk in voditeljic. Mikrofon obožuje, treme nima, dobro se znajde v vsakem položaju.

Poletne dneve preživlja v druženju s prijateljicami, kulinaričnem raziskovanju in počivanju po naporni sezoni. Najbolj vroča novica tega poletja pa je, da Aleš Klinar pripravlja muzikal o skupini Agropop in Ana Maria naj bi upodobila legendarno Barbaro Šerbec - Šerbi.

»Naša gledališka sezona je kot šolsko leto. Deset mesecev zaradi predstav nisem mogla nikamor, zdaj pa imam to srečo (ali nesrečo), da sem dva meseca prosta. Ta čas nameravam dodobra izkoristiti. Malo sem že bila na počitnicah, uživam pa tudi v Ljubljani, ki je čez poletje prekrasna. Toliko se dogaja, da je kar težko vsemu slediti, kaj šele obiskati. Je pa res, da moram biti čez leto disciplinirana in si, čeprav honorarji niso bajni, denar razporediti čez vse leto,« razlaga Ana Maria, ki neznansko uživa: končno so na vrsto prišle tiste kave, za katere čez leto ni imela časa, šla je pogledat dojenčke svojih prijateljic, ki so se pred kratkim rodili, zvečer hodi na pijače, se sprehaja po Rožniku.


»V srce mi je zapisana upokojenska rekreacija, kot sta denimo kolesarjenje po ravnem in namakanje v termah Banovci. uživam pa tudi v vsakovrstnih kulinaričnih doživetjih in se ne obremenjujem s kilogrami. Prava dama nosi svoje kilograme kot modni dodatek!« je prepričana in ni prav nič v stresu, ko gre v kopalke. z veseljem obleče svoje enodelne in se ji zdi, da ljudje niso prav nič obremenjeni z gledanjem njenih kilogramov. bolj kot kilograme namreč skriva fanta, o katerem pove le: »Res je, da sem zaljubljena. Jaz uživam poletje, on pa piše diplomo. Fant pa je tudi edina stvar, o katerem nočem razglabljati.«

prejšnji članek
Znani slovenski voditelj pokleknil
Svet slavnih
Znani slovenski voditelj pokleknil
naslednji članek
Takšnega sladoleda verjetno še niste jedli
Kulinarika
Takšnega sladoleda verjetno še niste jedli