pirc musar bql
Svet24.si

Tako je predsednica Pirc Musar zapela na koncertu Roka Piletiča

matjaz kovacic bobo
Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so krivi lokalni šerifi.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Prepovedano: Situacije, v katerih nikoli ne smete nositi legic!

24. 8. 2016; 12.40
Avtor: C. R.
legice
Legice so prav gotovo eden izmed najbolj priljubljenih kosov oblačila pri vsaki ženski. Ali veste, kdaj jih ne smete obleči?

Najraje bi legice nosili kar neprestano, a za določene priložnosti niso primerne.

1. Velik modni prekršek je, če nosite pod legicami tangice. Intimne dele telesa je kljub temu potrebno zaščititi pred pogledi.

2. Niso primerno oblačilo za v službo. Če se kljub temu odločite, da boste legice oblekli, jih skrijte pod obleko ali krilo oziroma kombinirajte z visokimi čevlji.  

3. Nošenje legic na svečanih priložnostih ni priporočljivo. Govorimo o porokah, večerjah in kakršnihkoli drugih priložnostih, ki od nas zahtevajo bolj svečana oblačila.

4. Nikoli ne oblecite legic na pogreb oziroma jih ne nosite v situacijah, v katerih je potrebno pokazati maksimalno spoštovanje do pokojnika in njegove družine. S takšno garderobo namreč pošiljate napačno sporočilo, ne glede na to, kakšen je bil prvotni namen.

5. Ne nosite legic v kulturnih institucijah. Prav tako kot svečani dogodki tudi odhod v gledališče, muzej, umetnostno galerijo ali katerokoli podobno kulturno institucijo od vas zahteva formalno oblačilo in legice v to kategorijo ne sodijo.

prejšnji članek
Jo je ubil njen mož?
Svet slavnih
Jo je ubil njen mož?
naslednji članek
Kdo je Katarini Čas delal družbo v Budimpešti?
Kultura
Kdo je Katarini Čas delal družbo v Budimpešti?