pokol-v-šoli-vladislava-ribnikarja, obletnica-pokola
Svet24.si

Srbija pred obletnico krvavega poboja v beograjski šoli

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Nekdanja ljubimka Elvisa Presleyja razkrila sočne podrobnosti

25. 8. 2016; 12.25
Avtor: A.K.
linda thompson
Nekdanja ljubimka Elvisa Presleyja je razkrila, kaj je pevec v resnici počel pri plastičnem kirurgu.

Vse podrobnosti njune zveze je razkrila v svoji biografiji A Little Thing Called Life: On Loving Elvis Presley, Bruce Jenner, and Songs in Between.

»Spomnim se njegove sobe, v kateri je imel na stropu veliko ogledalo, v katerem sva med ljubljenjem opazovala najini telesi,« je zaupala v svoji knjigi. Razkrila je, da je bil Elvis že takrat odvisen od drog. Igralka je bila takrat 15 let mlajša od zvezdniškega pevca. »Danes vsi govorijo, kako se je Elvis podal v mnoge lepotne operacije, ampak jaz vem, da si je dvignil le veke,« pravi Linda Thompson, ki je takrat pisala pesmi.

Zdaj 66-letnica je Presleyja spoznala v Memphisu leta 1972. Takrat, pravi, je bila še devica in zvezdnik rock'n'rolla jo je čakal, da bo pripravljena na uživanje njune zveze. Z njim se je razšla leto dni preden je umrl, leta 1980 pa se je podala v zvezo s olimpijcem Bruceom Jennerjem, s katerim se je leto kasneje poročila na Havajih in dobila dva sinova, Brandona in Brodyja. Kasneje se je razšla tudi z Bruceom, ki se je nato poročil z Kris Jenner, a se je tudi od nje ločil in končno zamenjal spol. Spremenil si je tudi ime v Caitlyn Jenner.

prejšnji članek
Umrla je kraljica pletenin
Svet slavnih
Umrla je kraljica pletenin
naslednji članek
Špela Grošelj ostala samo pet minut in takoj odšla dol
Svet slavnih
Špela Grošelj ostala samo pet minut in takoj odšla dol