pokol-v-šoli-vladislava-ribnikarja, obletnica-pokola
Svet24.si

Srbija pred obletnico krvavega poboja v beograjski šoli

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Jo prepoznate?

31. 8. 2016; 07.52
Avtor: A.K.
sofia vergara2
Že kot deklica je bila izjemno lepa, ko pa je prišla v najstniška leta, je bila njena usoda zapečatena.

Prepoznate to zvezdnico, ki je bila v otroštvu videti takšna? Ne?

To je Sofia Vergara, ki je bila že kot deklica prava lepotica. Danes je znana po svojih bujnih oblinah in mladostnem videzu, medtem ko je bila v osnovni šoli prava suhica.

Lepa Kolumbijka danes šteje 45 let. Po srednji šoli je začela študirati stomatologijo, dokler je ni na plaži opazil fotograf, ki ji je predlagal naj se začne baviti z manekenstvom. 17-letnica je tako opustila študij in se vrgla v zvezdniške vode.

Njena prva reklama je bila za znamko Pepsi, nato pa je postala slavna in začela dobivati ponudbe za različna snemanja. Z 18 leti se je poročila s srednješolsko ljubeznijo Joejem Gonzalezom, s katerim je dobila tudi otroka, sina Manola. Leta 1993 pa sta končala njun zakon zaradi značajskih razlik.

Sofia je tako leto za letom prekrivala vse naslovnice modnih revij in sčasoma je začela dobivati tudi avdicije za stranske filme, končno pa tudi nekoliko bolj uspešno vlogo v seriji Modern Family, kjer igra čudovito Glorio. V tej vlogi se je morala izkazati z vsemi svojimi ženskimi čari, kot tudi igralskim talentom in duhovitostjo. Gloria jo je tako ponesla v sam vrh zveznikom in zaslovela je po celem svetu.

prejšnji članek
Mislili so, da je mrtva, zdaj pa ...
Svet slavnih
Mislili so, da je mrtva, zdaj pa ...
naslednji članek
Otroci imajo pretežke torbe!
Zdravje
Otroci imajo pretežke torbe!
#nasazenazenska
nasazenazenska